Magazinul nostru este inchis in perioada 1-5 iunie. Comenzile plasate in aceasta perioada vor fi predate curierului marti.

Lavazza Nespresso Vigoroso 10 capsule cafea

In stoc? NU

9,60 Lei

Preturile includ TVA.

DETALII

Capsule Lavazza Vigoroso compatibile Nespresso. Sortimentul Vigoroso este cel mai intens dintre toate tipurile de capsule Lavazza create pentru espressoarele Nespresso. Continutul acestor capsule este de 100% cafea macinata, rezultata din plantatii de Arabica si Robusta din zona Braziliei. Experienta intensa si revigoranta a acestei cafele este in mod minunat completata de un gust de caramel care persista un timp indelungat. In ceea ce priveste aspectul, espresso-ul produs de capsule Nespresso Vigoroso surprinde printr-o crema dark, bogata si compacta.


O capsula Nespresso Vigoroso echivaleaza cu o doza pentru un espresso clasic (40 ml). Pretul afisat este pentru o cutie cu 10 capsule Nespresso. Un bax are 10 cutii (100 de capsule).


Compozitie: Arabica si Robusta spalata


Provenienta: Brazilia


Intensitate: 12 / 13


Grad de prajire: brun


Produs in Italia (in zona Torino) de catre Lavazza.


Gramajul unei capsule Nespresso Vigoroso este de 5,5 grame de cafea macinata (fata de celelalte sortimente de capsule Lavazza compatibile Nespresso care au 5 grame de cafea per capsula. Cantitate totala neta per cutie: 55 grame.

Vezi mai multe produse din categoria Capsule Lavazza


Comentarii

Doamna
Cea mai buna cafea Lavazza Nespresso Vigoroso. Recomand cu incredere.

Comentati despre Lavazza Nespresso Vigoroso 10 capsule cafea

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Log in sau Inregistreaza-te