Cum Comand

Pentru a plasa o comanda pe Coffee Place ai la dispozitie mai multe variante:

1. Online, pe www.coffeeplace.ro

Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru se realizeaza foarte usor. Nu este obligatoriu sa creati un cont pe site sau sa confirmati comanda prin email.

Adaugati in Cos produsele pe care doriti sa le achizitionati si apasati pe butonul Finalizare Comanda din meniul de sus al site-ului. Veti fi redirectionat catre Cosul de Cumparaturi, unde puteti face diverse modificari privind comanda dumneavoastra. Faceti click pe butonul Pasul urmator din josul paginii. In pagina urmatoare va trebui sa completati datele de facturare/livrare. Asigurati-va ca ati completat corect aceste date. La finalul procedurii vor fi afisate valoarea bunurilor comandate, pretul transportului (in cazul in care acesta exista) si totalul comenzii. Apasati pe butonul Trimite Comanda pentru a definitiva procedura de plasare a comenzii.

In cadrul procedurii de plasare a comenzii veti putea opta pentru facturarea pe firma sau persoana fizica. Factura o veti primi in colet, iar chitanta valabila este cea emisa de curier in momentul livrarii. 

2. Telefonic, la numarul 0723 00 88 47

Ne puteti suna oricand, in intervalul orar 09:00 - 17:00, de luni pana vineri.


3. Prin SMS, la numarul 0723 00 88 47

Mesajul trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: denumirea produselor, cantitatea si datele de facturare (nume si prenume sau datele firmei, adresa). Daca adresa de livrare difera de cea de facturare sau daca numarul de telefon de contact este diferit de cel de pe care ati trimis SMS-ul, va rugam sa oferiti si aceste detalii.


4. Prin email la adresa office@coffeeplace.ro

Mesajul trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: denumirea produselor, cantitatea, datele de facturare (nume si prenume sau datele firmei, adresa) si telefonul de contact. Daca adresa de livrare difera de cea de facturare va rugam sa o specificati si pe aceasta.


5. Pe CHAT-ul de pe site

Puteti accesa chat-ul live din partea inferioara a site-ului. Un operator se va alatura conversatiei initiate de dumneavoastra si va solicita informatiile necesare.


6. Prin formularul de CONTACT

Email-ul trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: denumirea produselor, cantitatea, datele de facturare (nume si prenume sau datele firmei, adresa) si telefonul de contact. Daca adresa de livrare difera de cea de facturare va rugam sa o specificati si pe aceasta.


Comenzile NU pot fi ridicate de la sediul Coffee Place, ci doar livrate prin curier.