Lavazza ESE Gran Espresso Intenso 150 monodoze (cialde)

In stoc? DA

-14%

Pret normal: 109,90 Lei

Oferta  95,00 Lei

Preturile includ TVA.

Livrare estimata:

vineri (21.01.22) - luni (24.01.22)

Sau

DETALII

Monodozele (paduri / cialde) Gran Espresso Intenso de la Lavazza pentru aparatele ESE au o aroma consistenta, cu note finale de cacao. Din punctul de vedere al consistentei, cafeaua rezultata se remarca prin corpul excelent si crema densa.


Pretul afisat este pentru o cutie ce contine 150 de monodoze.


Aroma: 3,5 / 5


Corp: 5 / 5


Intensitate: 5 / 5


Grad de prajire: intens


Origine: Africa si Asia


Diametrul unei monodoze este de 44 mm.


O monodoza contine 7g de cafea macinata.

Vezi mai multe produse din categoria Capsule Lavazza


Te-ar mai putea interesa:

Comentarii

Multumita
Am facut cont doar ca sa va multumesc. De regula comand la telefon. Ma gaseste domnisoara operator dupa telefon si in 10 secunde e gata plasata comanda. A doua zi imi si ajunge. Apropo, toata aprecierea pentru ea, e foarte draguta!
seriosi
Oameni seriosi... Am comandat ieri la 3 si azi dimineata le-am primit. Termenul de expirare foarte bun... Tot respectul. Va caut iar si luna care vine.
totu mine multumesc
e prima data cand comand de aici. Am zis sa incerc ca am vazut ca e cel mai bun pret din piata. Ma asteptam la servicii mai proaste dat fiind ca e pretul mic dar nu a fost asa. ne-a ajuns coletul faorte repede si a fost totul bine. Primisem sms cu care puteam urmari coletul dar oricum mi-a ajuns a2a zi. am primit si factura odata cu coletul. multumesc!!!
fara repros
Am comandat aceste paduri de cafea joi dupamasa si le-am primit vineri dimineata. Observ tot mai des ca firmele mici isi dau silinta sa multumeasca clientul si sunt mai serioase ca cele consacrate. Bravo! Tineti-o tot asa!!!

Comentati despre Lavazza ESE Gran Espresso Intenso 150 monodoze (cialde)

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Log in sau Inregistreaza-te