Lavazza Expert Tierra Bio Intenso cafea boabe 1kg

In stoc? DA

64,99 Lei

Preturile includ TVA.

Livrare estimata:

marti (28.05.24) - miercuri (29.05.24)

Sau

DETALII

Lavazza Expert Tierra Bio, unul din cele mai bune amestecuri oferite de Lavazza. Cafea Lavazza Tierra, provenita din culturi organice, de calitate premium


Fa cunostinta cu Tierra, o cafea cu aroma persistenta si echilibrata, cu crema aurie si note de fructe confiate.


Rezultat al unei combinatii dintre cele mai bune ingrediente, este un amestec cu arome delicioase. Note dulci cu arome fructate si fructe uscate. Delicatetea prajirii asigura in egala masura un miros sublim in intreaga casa. O cafea de calitate superioara ce provine din boabe de cafea preponderent Arabica, de pe plantatii unde se practica agricultura biologica.


O cafea cu crema aurie, note lemnoase si o aroma persistenta si echilibrata. Este adaptata tututor tipurilor de preparare, recomandata inclusiv pentru Vending.


Linia iTierra a luat nastere in 2002 in urma unui proiect de responsabilitate sociala initiat de compania Lavazza. In colaborare cu ONG Rainforest Alliance, este rezultatul unui angajament puternic facut de Lavazza in favoarea durabilitatii, bazat pe trei principii fundamentale: calitatea produselor, sustinerea miirilor comunitati si respectul planetei.


Categorie: mix arabica si robusta


Intensitate: Medie


Aciditate: Ridicata


Aroma: 8/10


Corp: mediu

Vezi mai multe produse din categoria Cafea Lavazza


Comentarii

Comentati despre Lavazza Expert Tierra Bio Intenso cafea boabe 1kg

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Log in sau Inregistreaza-te