Movenpick Espresso cafea boabe 1kg

In stoc? NU

53,99 Lei

Preturile includ TVA.

DETALII

Darboven Movenpick Espresso, o cafea din boabe 100% Arabica, cu aroma inconfundabila si gust echilibrat, produsa dupa o reteta originala elvetiana.


Cafelele Movenpick sunt de cea mai buna calitate. Retetele elvetiene originale au fost elaborate cu grija si perfectionate datorita unor ani de experienta. Movenpick Espresso inseamna boabe de cafea sofisticate. Un amestec frumos de Arabica, de boabe provenite din cele mai bogate regiuni de cafea din lume.


O cafea cu gust puternic, intens. O aroma revigoranta de citrice. Un gust intens si armonios, cu note de condimente si alune. Un espresso plin si ispititor, care ofera o experienta gustativa unica, atat in cestile mici cat si in cestile mari.


Elvetia, reputata pentru ospitalitatea sa, a stiut sa transpuna in cafeaua sa Movenpick intreaga traditie a exclusivitatii elvetiene. Te vei simti asemeni unui client privilegiat. De aceea, cafeaua Movenpick, distribuita in exclusivitate de J.J. Darboven, ofera savoarea unui produs gastronomic rezervat unei clientele de cunoscatori.


Compozitie: 100% Arabica


Aroma: Intensa


Intensitate:5/5


Prajire: 4/5


Origine: Brazilia, Columbia, Vietnam si India


Mod de comercializare: cafea boabe la punga de 1kg. Un bax contine 4 pungi.

Te-ar mai putea interesa:

Comentarii

Comentati despre Movenpick Espresso cafea boabe 1kg

Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii. Log in sau Inregistreaza-te