Kimbo, o cafea italiana de calitate

Espresso-ul italian? Este sinonim cu traditia, pasiunea si calitatea. De mai bine de 50 de ani, Kimbo este o marca cunoscuta pentru extraordinara sa cafea. Totul incepe la Napoli.  Napoli este cunoscut drept capitala mondiala a cafelei espresso. Aici, fratii Rubino il ajutau pe tatal lor sa managerieze micuta afacere de familie. Popularitatea cu care s-a raspandit espresso-ul pe care acestia din urma aveau obiceiul sa il serveasca in magazine a fost cu mult peste asteptari. Drept urmare, dorinta de extindere a venit ca o consecinta. Incepand cu anul 1963, Café do Brasil devine unul din cele mai importante magazine de cafea din lume.

De mai multe generatii, Kimbo selecteaza cele mai bune boabe de cafea de pe plantatii si creeaza amestecuri delicioase cu aceste boabe.

In asortimentele Kimbo vei gasi mai multe amestecuri de cafea pentru o ceasca de cafea delicioasa. Fiecare bautor de cafea in parte isi va gasi amestecul favorit. Nu doar amatorii de espresso puternic si intens ci si cei care prefera aromele mai delicate.

Ambitia familiei Rubino rezulta din iubirea pe care napoletanii o nutresc fata de bautura neagra: nimeni nu stie mai bine decat ei sa transforme boabele de cafea in aur negru.

Kimbo are propria sa filozofie si prefera sa varieze boabele de cafea Arabica in amestecturile sale ceea ce face cafeaua mai delicata si mai dulce, combinata in mod natural cu varietati pretioase de Robusta. Boabele sunt selectate direct din tara lor de origine si, dupa o serie de controale meticuloase, sunt trimise la atelier sub forma de esantioane, unde alti experti si degustatori verifica proprietatile si gustul.

Drept urmare, Kimbo prefera sa foloseasca diferitele varietati de cafea Arabica, cea mai delicata calitate si nu atat de bogata in cofeina. Astfel, cafeaua are un gust dulce si placut si nu este niciodata prea puternic sau agresiv. In ciuda acestei alegeri, marca se joaca cu varietatile de cafea boabe pentru a experimenta si pentru a crea noi arome, noi gusturi, mergand de la gustul traditional intens la cafeaua fara cofeina cremoasa si parfumata.

Gama de cafea macinata este fara indoiala punctul forte al companiei insa, in ultima vreme, solutiile mai moderne precum capsulele de cafea au stiut in egala masura sa satisfaca papilele gustative ale celor mai exigenti clienti. Kimbo este cea mai buna alegere pentru cei care cauta o experienta gustative relaxanta. Spre exemplu, cafeaua Kimbo Top Flavour este ideala pentru baruri si restaurante dar si pentru uzul domestic. Este o cafea usor acida. In schimb, Kimbo Vending Audace este special conceputa pentru sistemul vending. Ei carei cauta un amstec armonios vor fi sedusi de Kimbo Superior Blend, o cafea moale si eleganta, ideala pentru o pauza la birou.

La peste 50 de ani de cand a reusit sa revolutioneze piata cafelei, Kimbo inoveaza din nou si isi largeste oferta pentru pasionatii de cafea, vine pe piata cu capsulele de cafea. Capsulele Kimbo sunt compatibile cu aparatele de cafea Lavazza A Modo Mio. Aceste noi capsule sunt destinate uzului domestic si confirma pasiunea producatorului napoletan in domeniul cafelei. Colectia de capsule este alcatuita din 3 amestecuri cu arome intense: Intenso, Napoli si Armonia 100% Arabica care contin in proportii unice gustul deplin, prin care s-a facut cunoscuta aceasta marca italiana, Kimbo.

Degustand capsulele de cafea compatibile cu sistemul Lavazza A Modo Mio, vei avea privilegiul de a gusta boabe de cafea provenite din diferite parti ale lumii. Amestecul intens, cu tonalitati cruciale, datorita notelor de ciocolata neagra care le diferentiaza reprezinta alegerea suprema a pasionatilor de cafea puternica, intensa. Un amestec perfect care iti permite sa incepi ziua cu mai multa vointa si incredere.

Armonia 100% Arabica isi dezvaluie eleganta aromei datorita unui amestec perfect echilibrat de boabe de cafa 100% Arabica din Africa Centrala si America de Sud, care ofera o savoare proaspata si note subtile de paine prajita, de savurat in orice moment al zilei.

In ziua de azi, Kimbo este o marca sinonima cu success si excelenta. De ce este atat de iubita cafeaua Kimbo? Raspunsul este simplu. Datorita unor tehnici avansate de productie care permit obtinerea unor boabe de calitate, datorita asa-numitei prajiri prin convectie. Aceasta tehnica asigura stabilitatea gustului cafelei. Toate produsele oferite de marca Kimbo prezinta marca U ceea ce confirma calitatile sale superioaere. Cei care prefera produsele ecologice vor alege cu siguranta cafeaua Kimbo. Kimbo este o marca care ofera o gama larga de cafea, de categorie de lux, cu carateristici absolut extraordinare astfel incat fiecare iubitor de cafea poate alege tipul preferat de cafea in inima Italiei de sud, Napoli adica.

De ce sa servesti si tu cafeaua Kimbo? Din cateva motive simple:

  • O veritabila cafea napoletana;
  • O calitate constanta;
  • O mare varietate de savori;
  • Este ideala atat pentru aparatele manuale cat si pentru cele automate;
  • Deoarece ii face sa viseze pe cei care o consuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *