Cafeaua Fortuna: Gustul succesului romanesc

Fortuna este un brand de cafea care nu mai are nevoie de nicio prezentare printre romani. Producatorul de cafea are o traditie de 21 de ani si detine o cota nationala de piata de aproximativ 15%. Compania importa cafea boabe verde, concepe amestecuri din diferite soiuri si le prajeste intr-o fabrica de langa Bucuresti.

Fortuna produce mai multe blenduri de cafea boabe, macinata si cafea instant, atat pentru consumatorul casnic, pentru baruri si restaurante si chiar pentru espressoarele automate din sectorul vending.

Ce imi ofera compania romaneasca Fortuna?

In materie de cafea boabe, amatorii de produse romanesti de calitate pot alege dintre patru sortimente: Fortuna Crema, Fortuna Crema Espresso, Fortuna Rendez-Vous si Fortuna Meridian.

Fortuna Crema (rosie) este ideala pentru uzul casnic, pentru cei care prefera sa macine personal boabele de cafea si sa se bucure de aroma proaspata. Dintre cele patru variante de Fortuna boabe, Crema este cea mai intensa, avand taria specifica soiurilor Arabica.

Fortuna Crema Espresso (albastra) este un amestec de Arabica si Robusta, creat special pentru a oferi espresso-ului o crema densa si consistenta. Constituie o baza excelenta pentru diversele tipuri de cafea cu lapte.

Fortuna Rendez-Vous (verde) este o cafea 100% Arabica, fiind sortimentul cel mai apreciat de catre romani, atat pentru aroma sa, cat si pentru raportul calitate-pret excelent.

Fortuna Meridian (visinie) este de asemenea creata doar din boabe 100% Arabica, de calitate foarte buna, fiind brandul premium al producatorului roman. Gustul fin, completat de aroma intensa si de corpul bogat fac din aceasta cafea un produs de top, dar la un pret accesibil.

In ceea ce priveste cafeaua macinata, Fortuna ofera doua sortimente, Crema si Rendez-Vous, cu aceleasi proprietati ca la cafeaua boabe descrisa mai sus, dar ambalata in diferite gramaje, in functie de necesitatile fiecaruia. Fortuna nu i-a uitat nici pe amatorii de cafea instant sau de formule de tip 3 in 1, care contin cafea solubila, lapte si zahar.

De ce sa aleg o cafea Fortuna, in detrimentul altor branduri?

In afara de dorinta de a sustine o companie romaneasca producatoare de cafea, avem multe motive pentru care ne place sa cumparam cafea Fortuna. Ne referim in primul rand la un raport calitate-pret rar intalnit. Un kilogram de cafea boabe 100% Arabica la putin peste 40 de lei este o alegere foarte profitabila. Adaugam la aceasta posibilitatea de a cumpara online si de a primi acasa sau la birou o cafea buna si deja avem toate premisele unei cumparaturi inteligente.

Toate produsele prezentate pot fi cumparate de pe www.coffeeplace.ro, cu livrare rapida, direct din stoc, in maximum 24 de ore. Convinge-te singur!

2 raspunsuri la “Cafeaua Fortuna: Gustul succesului romanesc

  1. Am luat cafea verde fortuna Rendez-Vous! Am rămas plăcut surprins de aroma subtilă de cacao și caramel. Felicităm pe această cale compania românească care ne încântă întotdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *