3 motive sa incerci cafeaua Vergnano

Motive sa incerci o cafea boabe Vergnano

In caz ca nu ai testat inca blendurile produse de compania italiana Vergnano, iti dam trei motive sa incerci cel putina una din cele trei sortimente de cafea boabe prezente in magazinul CoffeePlace.ro. Vei descoperi un espresso de calitate, cremos si aromat, in care valorile traditionale se impletesc in mod armonios cu modernitatea.

  1. Este o cafea cu traditie. Vergnano are o istorie care dateaza, asa cum reiese si din logo-ul companiei, din anul 1882. Asemenea altor companii mari din industria cafelei, Vergnano a inceput ca o afacere de familie, nascuta din pasiune, iar numele firmei provine chiar de la fondatorul acesteia, Domenico Vergnano care decide sa-si infiinteze un mic magazin in apropiere de Torino. Astazi, compania se bucura de recunoastere si apreciere la nivel mondial.
  2. Este o cafea de calitate superioara. Atentia pentru detalii se manifesta in toate etapele ciclului de productie, de la selectia atenta a materiei prime, pana la metoda delicata de prajire. Aceasta din urma se realizeaza in functie de originea fiecarui tip de cafea, intr-un mod lent, dar foarte precis, avand la baza convingerea ca, pentru fiecare soi de cafea, exista un tip ideal de prajire.
  3. Este o cafea ideala pentru prepararea unui espresso italian autentic. Mai ales sortimentele de cafea boabe Vergnano Espresso, Vergnano Antica Bottega si Vergnano Gran Aroma sunt concepute sa ofere, fiecare in parte, o experienta unica. Vergnano Espresso reda gustul espresso-ului italian traditional, Antica Bottega este o cafea 100% Arabica cu gust imbietor si dulce, in timp ce Gran Aroma se remarca printr-o crema bogata.

Daca ti-am starnit interesul, nu iti ramane decat sa incerci cafeaua care se apropie cel mai mult de preferintele tale. Ai mari sanse sa ramai placut surprins si chiar sa constati ca ti-ai gasit cafeaua preferata, la care sa revii cu placere de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *