Capsule Lavazza compatibile Nespresso: alege-ti cafeaua preferata dintr-o gama variata

La inceputul anului 2000, Nespresso isi lanseaza capsula individuala. Acest sistem este pe placul unui numar mare de persoane datorita simplitatii si design-ului dar si datorita celebrelor campanii de marketing la televizor cu George Clooney. In ziua de azi, un numar mare de profesionisti din domeniul cafelei comercializeaza capsule compatibile Nespresso.

Capsule compatibile Nespresso produse de Lavazza
Cafeaua italiana isi datoreaza secretul a doua lucruri in special: boabelor de cafea selectate cu atentie de pe cele mai cunoscute plantatii din lume si gradului ideal de prajire. In ziua de azi, este posibil sa reproducem aceste savori la noi acasa, asociind capsulele de cafea Lavazza compatibile Nespresso cu aparatul de cafea cu acelasi nume.

Nespresso si Lavazza isi unesc fortele din iubire pentru cafea. Chiar daca aceste doua entitati raman independente una de alta, este acum posibila o conciliere intre aceste doua marci de renume. Cu ajutorul acestei game de aparate Nespresso Original degustarea unei cafele delicioase este posibila. Excelenta alternativa la filtrul de cafea, caspulele de cafea Lavazza compatibile Nespresso permit obtinerea unui espresso delicios, exact ca in Italia, la cel mai bun pret si printr-o singura apasare de buton.

Astfel, capsulele Lavazza compatibile Nespresso au fost special concepute pentru aceste aparate de cafea. Cafeaua este dozata in mod optim in capsulele de cafea pentru ca prajirea sa le permita sa isi livreze aromele delicioase, Deciso si Armonico.

Masinile Espresso sunt renumite datorita presiunii de 19 bari ceea ce permite eliberarea savorilor inchise in capsulele de cafea Lavazza compatibile. Nespresso este un sistem popular de capsule, probabil cel mai vechi dintre toate existente pe piata. Capsulele au dimensiuni relativ mici: o inaltime de 30 de metri si un diametru de 37mm. Capsulele contin cafea macinata intr-o cantitate de 5 sau 6 grame. Capuslele sunt fie din aluminiu, fie din plastic.

Cum functioneaza capsula compatibila Nespresso?

Capsilele compatibile Nespresso sunt special prevazute pentru prepararea unui espresso delicios. Un espresso are o reteta precisa. Metoda de extragerea a cafelei din capsule produce o cafea aromata, siropoasa, bogata in arome si, cel mai important, extrem de cremoasa.

Capsule de cafea compatibile: Salva Aroma

Pentru capsulele compatibile Nespresso, Lavazza a selectat cele mai bune boabe de cafea din America Centrala, America de Sud si din Brazilia. Pentru Nespresso sunt propuse doar boabe de cafea Lavazza 100% Arabica. Pentru a pastra calitatea boabelor pana la degustare si petru a regasi autenticitatea unei cafele preparate in stil italian, capsulele de cafea compatibile Nespresso sunt certificate Salva Aroma. Aceasta inovatie proprie marcii Lavazza garanteaza prospetimea cafelei in maniera durabila. Asta deoarece cafeaua macinata este protejata de lumina si de umiditate. Stocarea capsulelor este astfel facilitata.

Gama de cafea Lavazza pentru cafetiera Nespresso a fost astfel gandita incat sa satisfaca toti pasionatii de cafea. O cafea dulce si gurmanda, cu note de caramel si de cereale sau o cafea prajita mai intens care stie sa ramana catifelata. Aparatul de cafea permite selectarea formatului ideal pentru cafea, ristretto, espresso sau lungo formatul capsule asigura savoarea optima a cafelei, ceasca cu ceasca.

Capsule Nespresso Lavazza cu gust rotund si echilibrat

Capsulele compatibile cu Nespresso Armonico de la Lavazza contin un amestec de boabe 100% Arabica care dezvaluie o cafea intensa, armonioasa, cu note aromatice echilibrate. Amestecul este compus din boabe provenind din diferite regiuni ale Americii de Sud. Prajirea este efectuata respectand metoda traditionala prin intermediul careia boabele sunt asezate in interiorul unui cilindru traversat de un curent de aer cald care permite prajirea uniforma. Notele aromatice finale sunt cerealele prajite si caramelul, crema este bogata si catifelata. Rezultatul: un espresso cu corp rotund, delicios si intens.

Care sunt avantajele oferite de capsulele Lavazza compatibile Nespresso?

Principalul avantaj este urmatorul: cafeaua este foarte bine pastrata in capsula sa ermetica. Al doilea avantaj oferit de aceste caspule consta in pre-dozaj. Fiecare capsula de cafea Lavazza contine doza optima de cafea pentru prepararea unui espresso intens. Un alt interes pentru femeia si barbatul modern este viteza cu care un espresso este preparat. Trebuie doar sa pui capsula de cafea in locul special, sa apesi pe un buton si gata. Capsulele ne ofera astfel posibilitatea de a beneficia de mai multe tipuri de cafea acasa. Un lucru care nu este valabil in cazul cafelei boae sau cafelei macinate. Capsulele compatibile Nepresso sunt ermetice, drept urmare se pastreaza mai mult timp. Ai astfel ocazia de a bea o cafea diferita in fiecare zi a saptamanii.

Datorita unui corp rotund si generos, cafeaua Lavazza capsule pentru aparatele nespresso este perfecta pentru degustarea bruta dar si pentru cele mai originale retete. Este ideala si cu lapte, zahar, frisca sau alaturi de un patratel de ciocolata. Cu ajutorul capuslelor Lavazza compatibile Nespresso, placerea unui espresso italian devine astfel accesibila de la tine de acasa.

Bucura-te de o cafea espresso preparata rapid si usor, comod, folosind capsulele compatibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *