Testeaza o cafea boabe exceptionala cu pungile de cafea Bazzara de 250g

Iubesti cafeaua de calitate? Esti in cautarea unui gust unic si a unei expertize a cafelei? Marca de cafea Bazzara propune o multime de produse care vizeaza sa satisfaca gusturile tuturor. Descopera in cele ce urmeaza de ce ar trebui sa testezi si tu aceasta cafea boabe exceptionala.

Bazzara cafea boabe 250g diferite sortimente

Bazarra, o marca italiana de cafea

Bazarra este o companie situata in Trieste, un oras italian recunoscut pentru faptul ca a contribuit timp de 300 de ani la democratizarea cafelei. Dornic sa ofere clientelei o bautura autentica, celebrul producator isi pune la bataie cei 50 de ani de experienta.

Obiectivul marcii este acela de a-si diversifica oferta pentru a se demarca de concurenta si de a favoriza o reala crestere a partenerilor. Spre exemplu, in ziua de azi, ai posibilitatea de a savura o cafea Bazzara in marile restaurante.

Orasul Italian Trieste respira cafea pur si simplu. De mai bine de 300 de ani, cafeaua joaca un rol deosebit de important in acest port. In realitate teremnul de “blend” a fost inventat la Trieste: un amestec de mai multe tipuri de cafea.

Istoria marcii Bazzara incepe in 1966, odata cu visul lui Dionisio Bazzara, fascinat de tot ce tine de cafea, preia conducerea companiei La Brasiliana-Industria Triestina del Caffe. Din acel moment, numai putin de 3 generatii au produs aceasta cafea de calitate premium. “Selectata cu dragoste” este firul rosu in istoria Bazzara deoarece cele mai bune boabe de cafea Robusta si Arabica sunt selectate si prajite cu cea mai mare atentie pentru a crea un amestec unic in care putem gusta cu adevarat Italia in fiecare ceasca de cafea.

Iata un sentiment italian care insoteste design-ul elegant, ceea ce caracterizeaza marca Bazzara in totalitate. Fiecare ceasca de cafea incepe cu o istorie de origine unica a boabelor, adunate intr-un ambalaj magnific: 100% prajite si ambalate in Italia. Cafeaua boabe folosita pentru amestecurile Bazzara provin din diferite plantatii din Brazilia, Guatemala, Honduras, Jamaica, India si Africa Centrala. Este o cafea de renume mondial, pe placul tuturor iubitorilor de cafea.

Boabele de cafea Piacerepuro sunt ideale pentru orice tip de cafea: espresso, lungo sau cappuccino. Dolcevivace de la Bazzara este o cafea delicioasa, cu corpul robust al unui espresso. Insa acest amestec este potrivit si pentru un cappuccino sau o cafea latte. Cu note de miere, Grancappuccino este cu adevarat delicios ca espresso si, evident, ca si cappuccino cu toate garniturile.

Bazzara Aromamore are un continut scazut de cofeina. Aceasta cafea are un gust intens si note subtile de nuci si caramel. O cafea care va fi pe placul pasionatilor de espresso tare insa foarte putin amar. Cel mai probabil Dodigrancru reprezinta unul din cele mai bune amestecuri din lume. Asta deoarece contine 12 din cele mai bune sortimente Arabica dn lume. Gustul este cu aevarat unic si incomparabil. Gust-o si tu si spune daca nu este Dodicigrancru una din cele mai bune cafele espresso din lume.

De ce sa alegi cafeaua Bazzara?

Numeroase sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi si tu una din exceptionalele pungi de cafea Bazzara, atat pentru propriul tau consum cat si pentru activitatile tale comerciale.

Producatorul italian de cafea mizeaza pe gustul unic al cafelei si cunoaste nevoile fiecarui consumator in parte. Astfel, in optica de a satisface o clientela mai numeroasa, Bazzara pune la dispozitie o mare varietate de produse. Daca esti in cautarea unei bauturi cu gust lejer, poti alege dintre varietatile Gustoitaliano, Piacerepuro si Grancappuccino. Cei care prefera o bautura cu un gust mai pronuntat pot opta pentru boabele de cafea Dolcevivace, Aromamore si Dodicigranu.

Descopera stilul de viata Italian cu ajutorul cafelei Bazzara

2015 rimeaza cu noutate pentru celebra marca de cafea italiana. Producatorul Italian de cafea Bazzara, cunoscut pentru cafeaua sa de calitate, isi ofera o noua imagine…epurata si distincta. Retetele de cafea care au facut marca celebra raman insa neschimbate. Deoarece istoria Bazzara este, inainte de toate, o istorie a gustului, a calitatii, a expertizei si a constantei.  Constanta in ceea ce priveste selectia cafelei si in prajirea acesteia pentru a-ti asigura un rezultat in ceasca intotdeauna de calitate.

Care sunt oportunitatile oferite de marca Bazzara?

Bazzara iti ofera posibilitatea de a deveni specialist in cafeaua boabe cu scopul de a raspandi cultura unei bauturi de calitate.

Celebra Bazzara Academy

Exista numeroase academii de cafea in lume insa putine sunt cele care detin expertiza Bazzara Academy. Aceasta din urma formeaza in fiecare an specialisti in cafea. Pentru a transmite aceasta expertiza, dispune de ateliere de preparare si de prajire a cafelei. In plus, Bazzara Academy pune la dispozitia invataceilor sai laboratoare de degustare si aparate de cafea de ultima generatie. Astfel, acestia din urma dispun de cele mai bune echipamente profesioniste pentru a invata cum se realizeaza o cafea cu savoare unica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *