Movenpick by J. J. Darboven – o cafea aparte

Intampinam cu bucurie prezenta pe Coffeeplace.ro a produselor marca Movenpick si dorim sa impartasim cu tine aceasta noutate! Cafeaua de la Movenpick (denumirea completa a companiei este Movenpick of Switzerland) este recunoscuta pentru calitatea sa deosebita si blend-urile unice si inconfundabile.

Cafea boabe Darboven Movenpick

J.J. Darboven este un mare producator de cafea, cunoscut si apreciat la nivel mondial, cu o traditie de peste 150 de ani in domeniu. Initiat ca o afacere de familie, brand-ul Darboven s-a dezvoltat puternic, cucerind definitiv tot mai multi consumatori. Movenpick este parte a acestui mare producator, alaturi de alte brand-uri de cafea, precum Idee Kaffee, Alfredo sau Café Intencion, cu mentiunea ca Movenpick reprezinta varful de gama, cu cele mai bune sortimente de cafea din intregul potrofoliu al J. J. Darboven.

Filosofia sortimentelor de cafea Movenpick se concentreaza in jurul unor retete elvetiene traditionale, cu accent deosebit pe calitate, de la selectia boabelor de cafea, la minutiozitatea cu care sunt realizate cele mai fine amestecuri si pana la asigurarea unui nivel optim de prajire pentru fiecare tip de bob de cafea.

Am selectat pentru tine trei dintre cele mai iubite sortimente de cafea boabe Movenpick, pentru ca tu sa te bucuri de bucuri de o experienta desavarsita a savurarii cafelei de fiecare data.

  1. Movenpick Caffe Crema – o cafea cu aroma invaluitorare si crema densa si consistena, data de boabele de cafea 100% Arabica, selectate din cele mai bune zone muntoase din lume. Procesul de prajire este unul delicat, care asigura reliefarea aromei la potential maxim, pentru o caffe crema armonioasa si echilibrata.
  2. Movenpick El Autentico – un sortiment care contine exclusiv boabe de cafea cultivate pe plantatii care au obtinut in prealabil certificarea de agricultura sustenabila din partea organizatiei non-guvernamentale Rainforest Alliance. Este un mix de soiuri de cafea Arabica, menite sa aduca o aroma bogata in fiecare ceasca de cafea.
  3. Movenpick der Himmlische – cunoscut si comercializat adesea si sub denumirea de “Heavenly”, in functie de tara de desfacere, der Himmlische este primul produs conceput de Movenpick. Este o cafea cu gust unic si bland, plin aroma, datorita boabelor selectate din arbori de cafea cultivati pe plantatii de la altitudini inalte, de peste 1000m deasupra nivelului marii. Aceasta cafea o gasiti la ambalaj de 500 de grame, pentru o pastrare mai indelungata a calitatilor acestei cafele deosebite.

In cazul in care nu ai mai incercat pana acum cafeaua Movenpick of Switzerland by J.J. Daboven, te incurajam sa o faci, pentru ca nu vei fi dezamagit. Asteptam sa ne impartasesti parerea ta despre cafeaua Movenpick in sectiunea de comentarii J.

2 raspunsuri la “Movenpick by J. J. Darboven – o cafea aparte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *