Afla totul despre capsulele Covim compativile Lavazza Blue si Lavazza Espresso Point

Asa cum am aratat de fiecare data, verificarea compatibilitatii unei capsule de cafea cu espressorul pe care il detineti este primul pas inainte de a face o achizitie. A cunoaste producatorul espressorului nu este suficient pentru a stabili compatibilitatea, ci este nevoie si de verificarea modelului, impreuna cu specificatiile producatorului.

Capsule de cafea compatibile cu diferite sisteme

In aceeasi ordine de idei, chiar daca stim ca am folosit capsule Lavazza la aparatul nostru de cafea, tot este necesar sa stim si ce anume tip de capsule Lavazza (Blue, Espresso Point, A Modo Mio, Nespresso). Pentru ca o capsula Lavazza Blue nu va fi niciodata functionala intr-un aparat Lavazza Espresso Point, atat din pricina dimensiunilor diferite, cat si pentru ca cele doua sisteme au un mod distinct de extractie pentru espresso.

Va prezentam astazi doua tipuri de capsule de cafea care sunt compatibile cu sistemele Lavazza. Acestea sunt produse de compania Covim in Italia, sunt de o calitate foarte buna si sunt create astfel incat sa fie perfect compatibile cu aparatele Lavazza Blue sau Lavazza Espresso Point, asa cum reiese mai jos.

Capsule Covim Opera Gold Arabica compatibile cu aparatele de cafea Lavazza Blue
Aceste capsule contin cafea macinata 100% Arabica, avand un gust si o aroma foarte placute, grad de intensitate echilibrat si continut cremos. Se comercializeaza, la fel ca in cazul capsulelor Lavazza Blue originale, la cutie de 100 de bucati (fiecare capsula de 7,5 grame reprezentant o doza unica pentru un espresso).

Capsule Covim Orocrema compatibile cu aparatele de cafea Lavazza Espresso Point
Covim a conceput acest tip de capsule cu dorinta de a crea un espresso traditional italian, cu aroma bogata si multivalenta, avand un corp dens si consistent. In acest sens, producatorul italian a realizat un mix de Arabica si Robusta perfect echilibrat. Covim Orocrema este un sortiment care nu mai are nevoie de nicio prezentare in varianta sa de cafea boabe, fiind apreciat de tot mai multi consumatori fideli, iar aceeasi calitate se regaseste si in formatul de tip capsule pentru sistemele Lavazza Point.

In afara de posibilitatea de alege si experimenta si alte arome decat cele oferite de alt producator decat Lavazza, capsulele Covim au si avantajul de a avea un pret mai convenabil, fara ca acest aspect sa afecteze in vreun fel calitatea espresso-ului. Tu ai testat pana acum capsulele Covim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *