Vesti bune: preturi mai mici pentru capsulele Lavazza Blue! Bonus: 3 sortimente noi

In luna februarie, din dragoste pentru cafea, am redus pretul la cutiile de capsule Lavazza Blue, pentru ca tu sa te bucuri si mai mult de cafeaua preferata. Astfel, pentru o cutie de 100 de capsule de cafea, vei plati doar 83.90 lei, adica 0.839 lei pentru o doza de cafea necesara unui espresso aromat si savuros, asa cum se obtine din aparatele Lavazza Blue.

Capsule de cafea Lavazza Blue la un pret si mai bun

Mai mult decat atat, trebuie sa iti amintim ca transportul este gratuit la oricare doua cutii de capsule comandate, indiferent ca sunt capsule identice sau ca sunt sortimente diferite. Poti comanda si o singura cutie de capsule, caz in care se aplica o taxa de trasnport de 20 de lei. Capsulele nu se comercializeaza la bucata, adica nu se poate cumpara o singura capsula dintr-un sortiment, de test, dar iti oferim pe site toate informatiile de care ai nevoie pentru a gasi aroma care ti se potriveste cel mai bine.

Vestile bune nu se opresc aici: de acum, gasesti in magazinul online CoffeePlace o gama mai variata de capsule Lavazza Blue din care poti alege, pentru ca tu sa poti experiemnta si, de ce nu, sa iti gasesti un nou sortiment preferat. Astfel, le spunem bun venit celor 3 sortimente noi care au sosit in shop:

  1. Lavazza Blue VeryB Supremo – pentru cei care inca se mai afla in cautarea espresso-ului suprem. Acest sortiment se remarca printr-un gust deosebit, cu note de lichior cu ciocolata. Este o cafea de calitate superioara, obtinuta dintr-un amestec reusit de Arabica si Robusta, pentru un espresso intens, cu aroma si gust persistente si distinctive.
  2. Lavazza Blue VeryB Magnifico – aroma inconfundabila si dulce a espresso-ului obtinut din aceste capsule cucereste de la prima degustare. Crema bogata, textura fina si catifelata, aroma placuta – toate sunt calitatile-cheie ale acestui sortiment, obtinut din cafea de calitate inalta, 100% Arabica.
  3. Lavazza Blue Vigoroso – o varianta ideala pentru cei care iubesc un espresso clasic, conceput dupa o reteta cu 50% Arabica si 50% Robusta, pentru o cafea specifica sudului Italiei: densa, cremoasa, cu aroma intensa si gust puternic, conferit de prajirea bruna. Pe scala intensitatii, aceasta cafea este notata cu nota 10 din 10 de catre specialistii Lavazza.

Astfel, fie ca alegi sa ramai fidel sortimentelor clasice de capsule Lavazza Blue, respectiv Caffe Crema Dolce, Intenso, Tierra, Rotondo, Amabile, Delicato, Espresso Dolce, Ricoo sau Decaffeinato, fie ca iti doresti sa experimentezi gama VeryB, cu variantele Supremo si Magnifico, sau capsulele Vigoroso, vei avea numai de castigat. Spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *