Programul Coffee Place pe data de 24 ianuarie 2019

Ziua de 24 ianuarie este declarata zi libera legala, asa incat curierul DPD cu care colaboram pentru expedierea coletelor nu va efectua livrari de colete in aceasta zi.

Va invitam sa sarbatoriti Ziua Unirii Principatelor Romane sau Mica Unire asa cum va doriti, iar, in cazul in care nici pentru voi ziua nu poate fi perfecta fara o cafea buna, va invitam sa consultati programul de mai jos, pentru a fi siguri ca nu ramaneti fara produsele preferate tocmai intr-o zi de sarbatoare.

  • 23 ianuarie, miercuri – toate coletele primite pana in ora 14 si care contin produse aflate in stocul Coffee Place vor fi predate curierului in aceeasi zi, urmand ca aceastea sa fie livrate incepand de vineri. Comenzile plasate dupa ora 14, vor fi predate curierului vineri si vor fi livrate, cel mai probabil, luni, 28 ianuarie.
  • 24 ianuarie, joi – curierul nu preia coletele de la depozitul nostru si nici nu efectueaza livrari.
  • 25 ianuarie, vineri – program normal pentru CoffeePlace si pentru curier. Comenzile inregistrate pana in ora 14 se predau curierului tot vineri, iar celelalte vor fi procesate luni.
  • 26 ianuarie, sambata – curierul DPD nu mai efectueaza livrari in zilele de sambata, decat in situatii exceptionale.

Nu uitati ca puteti alege si comanda produsele preferate online, in magazinul online, in orice zi si la orice ora. Comenzile telefonice le preluam cu placere in zilele lucratoare, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-19:00.

Asadar, fie ca doriti sa achizitionati cafea boabe, macinata sau capsule, precum si produse complementare din categoriile lapte pentru cafea, ciocolata calda, ceaiuri, dar si accesorii, cum ar fi pahare de carton sau de plastic, capace pentru pahare sau palete, va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *