3 motive sa alegi o cafea macinata ambalata in cutie metalica

In magazinele online si in cele clasice vedem adesea ca acelasi sortiment de cafea macinata, in special cel de 250 de grame, poate fi achizitionat atat in varianta de punga vidata, cat si in cutie metalica. Ambalarea unei cafele in cutie metalica (TIN), chiar daca are un pret usor mai ridicat, are mai multe avantaje, pe care ti le prezentam mai jos.

  1. Aroma cafelei se pastreaza mai bine in cutie metalica. Pungile de cafea sunt comercializate in punga vidata pentru a pastra aroma cafelei pana in momentul desfacerii pachetului. Dupa acest moment, depinde de consumator cum isi depoziteaza cafeaua pentru a o pastra cat mai aromata. In cazul cafelei ambalate in cutie metalica, aroma se pastereaza mai bine chiar si dupa desfacere, datorita sistemului eficient de inchidere.
  2. Ambalajul metalic este aproape imposibil de deteriorat, astfel incat sa afecteze proprietatile cafelei. Acest aspect este cu atat mai avantajos in cazul magazinelor online, intrucat pungile de cafea clasice se pot devida in timpul transportului. Cutia metalica este foarte putin probabil sa se sparga si, chiar daca s-ar deforma usor, acest lucru nu duce la pierderea aromei cafelei.
  3. Ambalajul metalic este mai elegant si este un recipient pentru depozitare in sine. Daca decizi sa iti cumperi cafeaua in cutie metalica, nu trebuie sa te mai gandesti in ce poti sa o pastrezi dupa desfacere, pentru ca TIN-ul este deja conceput ca un container ideal pentru cafea. In plus, cutia metalica arata mai bine decat punga vidata si este mai potrivita pentru a o face cadou, de exemplu.

 

Cafea Lavazza la cutie metalica

Lavazza s-a aliniat noilor trenduri si ofera iubitorilor de cafea posibilitatea de a cumpara sortimentele preferate si in varianta de cutie metalica. Incepand din aceasta luna, poti gasi pe Coffee Place cafea Lavazza macinata, in 4 variante: Lavazza Qualita Oro, Lavazza Crema e Gusto, Lavazza Caffe Espresso si Lavazza Club. Daca primele 3 tipuri de cafea macinata pot fi cumparate si in varianta clasica, de punga vidata, Lavazza Club se gaseste exclusiv in varianta TIN, fiind o cafea 100% Arabica, ideala pentru espresso. Tu ce cafea Lavazza macinata preferi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *