Programul Coffee Place in perioada sarbatorilor de iarna

Pentru a-ti veni mai usor sa te organizezi in perioada aceasta foarte aglomerata, iti prezentam programul nostru de functionare in perioada Craciunului si a Anului Nou, precum si cel al curierilor, astfel incat sa nu fii luat pe nepregatite si sa ramai fara profusele preferate tocmai intr-un moment asa de important.

Programul CoffeePlace de Sarbatori

20 decembrie, joi – program normal

21 decembrie, vineri – program normal

22, 23 decembrie, samabata si duminica – weekend, curierii nu lucreaza, dar puteti plasa comenzi pe site, pentru a le primi dupa Craciun

24 decembrie – program normal pentru Coffee Place si pentru curieri. Se predau curierului comenzile primite pe 22, 23 si 24 decembrie (pana in ora 14), pentru a fi livrate incepand cu data de 27 decembrie.

25, 26 decembrie – zile libere

27, 28 decembrie – program normal Coffee Place si pentru curieri. Comenzile plasate pe 28, dupa ora 14, vor fi predate curierului pe 31 decembrie, pentru a fi livrate incepand cu 3 ianuarie 2019.

29, 30 decembrie – weekend, curierii nu lucreaza, dar puteti plasa comenzi pe site, pentru a le primi dupa Anul Nou

31 decembrie – program normal pentru Coffee Place si pentru curieri. Comenzile plasate in aceasta zi vor fi livrate incepand cu 3 ianuarie 2019.

1, 2 ianuarie – zile libere

3, 4 ianuarie – program normal pentru Coffee Place si pentru curieri.

Asadar, daca nu te-ai aprovizionat pana in acest moment cu tot ce iti trebuie pentru perioada sarbatorilor, acum e momentul sa iti cumperi ce ai nevoie in materie de cafea boabe, capsule, cafea macinata, ceaiuri, pahare pentru cafea sau palete.

Iti dorim sa ai parte de sarbatori frumoase si aromate, cu bucurie si belsug, alaturi de oameni dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *