Solutii de buget de la Lavazza pentru o cafea boabe destinata segmentului vending

Stim deja ca, de cele mai multe ori, un pret mai mare pe care il platim pentru o cafea boabe se justifica printr-o calitate mai inalta a produsului. Asa se explica de ce, de exemplu, cafeaua 100% Arabica (soi perceput ca fiind foarte dulce si aromat) este mai scumpa decat o cafea Robusta sau amestec (cafeaua Robusta este mai tare si usor amaruie).

cafea boabe ieftina

In ceea ce priveste sortimentele folosite pentru vending, adica pentru aparatele automate de cafea, in care clientul se serveste singur, acestea sunt foarte rar de tip 100% Arabica. In primul rand, pentru ca pretul este un criteriu foarte important nu doar pentru vanzator, ci si pentru consumatorul final care se asteapta ca distribuitorul de bauturi calde sa ii ofere o solutie rapida, convenabila si, in acelasi timp, placuta. In al doilea rand, un aparat de vending nu va reusi niciodata sa obtina un espresso de aceeasi calitate precum cel preparat la un espressor profesional pentru bar, chiar daca folosim cea mai fina si scumpa cafea. Cu alte cuvinte, degeaba am folosi o cafea premium intr-un automat stradal, pentru ca efectul nu va fi cel asteptat.

Multi vendori asociaza Lavazza cu un brand inaccesibil ca pret pentru aparatele automate. Nu este deloc asa. Este adevarat ca Lavazza are si sortimente premium, la preturi pe masura, dar producatorul italian isi propune constant sa acopere toate segmentele de piata, astfel ca a conceput si tipuri de amestecuri speciale pentru vending.

Iti prezentam mai jos trei sortimente de cafea boabe folosite frecvent in automatele de cafea vending si care au avantajul de a avea un raport calitate-pret foarte bun.

  1. Lavazza Bourbon Intenso. Sortimentul cu cel mai mic pret de la producatorul Lavazza este si unul dintre cele mai folosite tipuri de cafea boabe din distribuitoarele automate. Este o cafea cu gust intens si efect revigorant.
  2. Lavazza Expert Gusto Forte. Este o cafea in totalitate Robusta, la un pret mai ridicat decat Bourbon Intenso, dar mult mai popular decat acesta, datorita cremei bogate si dense, completate de gustul de cacao, cu note usor condimentate.
  3. Lavazza Expert Gusto Pieno. Are avantajul major de a avea in compozitie si cafea Arabica, pentru doar cativa lei in plus pentru o punga de 1 kg. Este de asemenea o cafea intensa, cu o aroma distinctiva.

Te invitam si pe tine sa testezi sortimentele produse de Lavazza pentru sectorul vending si sa iti alegi preferatul in functie de gusturi, feedback-ul clientilor si, bineinteles, de buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *