Pellini – o cafea destinata expertilor, acum si pentru consumul acasa

Atunci cand doresti sa bei o cafea buna si nu esti dispus sa faci niciun compromis in privinta calitatii, alegi o cafea de la un brand consacrat, precum Pellini. Te intrebi ce face special acest producator, comparativ cu altii? Pornind de la ideea ca obiceiul de a consuma cafea in fiecare zi nu trebuie sa fie unul monoton, ci sa devina un ritual aparte, o experienta unica si distincta, Pellini a investit foarte mult in verificarea atenta a cafelei, in fiecare etapa a productiei.

Cafea Pellini

Cum a inceput totul?

Fondata de familia Pellini originara din Verona, Italia, compania cu nume omonim produce cafea care se remarca printr-o aroma greu de egalat si un gust unic, inconfundabil. Sub sloganul “particolare e inconfondibile”, Pellini si-a propus, inca de la inceput, sa creeze amestecturi de cafea care sa nu fie la fel ca altele existente pe piata. Pentru aceasta, s-a raportat la nevoile expertilor in cafea, mai pretentiosi si mai greu de multumit decat un consumator obisnuit.

Conceputa initial ca o cafea destinata consumului profesional, in cafenele si baruri, Pellini a devenit rapid cunoscuta drept un produs de calitate inalta si a inceput sa fie tot mai des cumparata de consumatorii casnici care vor sa savureze o cafea desavarsita in fiecare zi, acasa.

Ce ofera Pellini?

Printre cele mai renumite blenduri produse de Pellini se numara Vivace (No. 82), Cremoso (No. 9) si Aroma Oro, sortimente pe care le poti gasi si pe Coffee Place, in categoria cafea boabe. Pellini Vivace este alegerea perfecta pentru un espresso italian tare si consistent, Pellini Cremoso este o varianta ideala pentru cei ce iubesc gustul bogat completat de o crema consistenta, iar Pellini Aroma Oro surprinde prin rafinamentul aromei si intensitatea gustului.

Compania italiana atinge insa apogeul cu sortimentul Pellini Top 100% Arabica, o cafea premiata cu medalia de aur la editia din 2006 a Concursului International de Degustare a Cafelei Organizat in Italia. Premiul a fost acordat la categoria “Cafea pentru espresso”, iar particularitatile care au dus la aceasta performanta sunt eleganta si unicitatea cafelei Pellini Top.

Te lasam si pe tine sa descoperi cafeaua Pellini si iti dorim sa te bucuri deplin de momentul savurarii unui espresso excelent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *