Ghid de cumparare a capsulelor Tchibo Cafissimo: cum alegi sortimentele pe gustul tau

Inainte de achizitiona un tip de capsule, primul lucru pe care trebuie sa il verificam este compatibilitatea. Acest lucru se aplica in cazul tuturor capsulelor, nu doar in cazul celor de la Tchibo. Capsulele Tchibo Cafissimo se potrivesc, asa cum le spune denumirea, cu espressoarele create de Tchibo care au specificatia “Cafissimo”. In acelasi timp, sunt compatibile si cu sistemele Caffitaly.

capsule tchibo cafissimo

Din capsulele Cafissimo poti prepara atat cafea, cat si ceai, asa ca prima selectie pe care trebuie sa o faci se refera la bautura pe care doresti sa o consumi.

  1. Capsule de cafea

Capsulele de cafea Tchibo Cafissimo se impart in mai multe subcategorii. Poti alege, in functie de structura cafelei pe care o preferi, intre:

– Espresso – ideal pentru cei care prefera o cafea preparata in stil italian. Mai exact, rezultatul va fi un espresso scurt, intens si aromat. Sortimentele din aceasta categorie sunt Espresso Elegant si Espresso Sicilia (sau Kraftig, dupa vechea denumire).

– Caffe Crema – este varianta de espresso lung, cremos si bland, fiind potrivit si pentru cei care vor sa pregateasca un cappuccino pe baza acestor capsule. Poate cel mai apreciat sortiment dintre toate variantele este Tchibo Cafissimo Vollmundig, din cafea 100% Arabica, cu crema bogata si corp dens. Tot un tip de caffe crema este si varianta de capsule de cafea decofeinizata, Tchibo Cafissimo Decoffeinate.

– Cafea la filtru: sortimentul Tchibo for Black’n White, lansat recent si apreciat pentru versalititatea lui atat la cafeaua neagra, cat si in retetele pe baza de lapte

– Cafea din tari de origine. Aceste capsule contin cafea originara dintr-o singura zona geografica si reusesc sa surprinda specificul tarii de productie. Sortimentele de tip single origin de la Tchibo Cafissimo sunt: Caffe Crema Colombia, Espresso Brazil si Caffe Crema India Sirisha.

  1. Capsule de ceai

Capsulele de ceai Tchibo Cafissimo vin in mai multe variante de combinatii, gusturi si arome, dar cele mai apreciate sunt:

– Tchibo Cafissimo Pure Black – contin ceai negru de foarte buna calitate

– Tchibo Cafissimo Fruit Harmony – pentru prepararea unui ceai de fructe cu gust proaspat si armonios, de capsuni si zmeura.

 

Modul de ambalare si de comercializare este acelasi pentru toate capsulele Tchibo Cafissimo comercializate pe Coffee Place. Capsulele sunt ambalate intr-o cutie, cate 10 din acelasi sortiment intr-un set. Modul de ambalare este avantajos pentru cei care doresc sa experimenteze si sa comande din fiecare tip cate o cutie. Pentru cei care doresc sa comande la bax, pot cumpara o cutie cu 8 seturi a cate 10 capsule, deci in total 80 de capsule.

3 raspunsuri la “Ghid de cumparare a capsulelor Tchibo Cafissimo: cum alegi sortimentele pe gustul tau

  1. Bună ziua. Fiți buni, ce capsule sunt compatibile cu espressorul de cafea , chibo cafissimo.? Mulțumesc

    1. AM UN APARAT CAFISSIMO SI DIN CEEA CE AM INTALNIT SI CITIT PE NET IN PRIMUL RAND SUNT CAPSULELE TCHIBO CAFISSIMO,TCHIBO PIACETTO,EDUSCHO[ACESTE CAPSULE LE-AM INTALNIT LA O PRIETENA,PRIMITE CADOU DIN GERMANIA], SI JULIUS MEINL(NU TOATE).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *