Black Friday este aici. Profita de cele mai mari reduceri din an la zeci de produse!

CoffeePlace, magazinul tau online de cafea, este deja la a treia editie de Black Friday si promitem sa fie cel mai tare de pana acum. Am redus pretul la zeci de produse din toate categoriile, pentru ca toti iubitorii de cafea buna sa isi gaseasca cel putin un produs pe gustul lor la oferta speciala.

Black Friday la cafea

Din categoria Cafea boabe, speram ca vei fi placut surpins/a sa gasesti preturi mai mici la Lavazza Super Crema, Lavazza Gold Selection, Julius Meinl Premium Collection Caffe Crema sau Espresso, dar si la alte produse pe care pe cunosti de mult sau pe care doar ti-ai dorit sa le incerci, dar din diverse motive nu s-a intamplat pana acum.

In ceea ce priveste categoria Capsule cafea, mentionam doar ca se vor afla la cele mai mici preturi din an fix cele mai vandute sortimente de capsule Lavazza Blue si Lavazza Espresso Point, dar si o selectie de capsule Lavazza A Modo Mio. Nu am uitat nici de monodoze: si acestea vor fi in promotie, iar transportul la produsele din aceasta categorie va fi, ca de obicei, gratuit la comenzi de peste 150 lei.

Daca obisnuiesti sa consume cafea macinata, suntem bucurosi sa te anuntam ca si aici avem discount-uri la mai multe sortimente, dintre care amintim acum Dallmayr Prodomo cafea macinata 500g sau Lavazza Crema e Gusto cafea macinata 250g.

Iar anul acesta de Black Friday, vom avea in premiera reduceri consistente la o selectie de produse complementare, si anume la pahare de carton Lavazza sau cu alte imprimeuri, la palate pentru cafea, ba chiar si la zahar.

Speram ca ti-am starnit interesul si ca esti la fel de entuziamat/a ca sin oi de acest eveniment. Lista completa a produselor aflate la promotie de Black Friday va fi disponibila la adresa: www.coffeeplace.ro/blackfriday. Fii fara grija, vom anunta si pe Facebook, dar si pe mail atunci cand vom da startul ofertelor, asa ca nu uita sa ne urmaresti pe Facebook si sa te abonezi la newsletter pentru a afla la timp care sunt toate reducerile.

In afara de ofertele pe care le-am pregatit, dorim sa iti comunicam ca ne straduim sa predam curierilor toate coletele in timp util, pentru ca acestea sa fie livrate cat mai curand la adresele de destinatie. Cu toate acestea, ca in fiecare an in perioada de Black Friday, toate firmele de curierat au un volum de munca mult mai mare decat intr-o perioada obisnuita. Asa ca in anumite zone ale tarii pot aparea intarzieri, dar va asiguram tot suportul nostru pentru a depune solicitari de urgentare a livrarilor catre partenerul nostru DPD.

In incheiere, nu putem decat sa iti uram spor la cumparaturi! Acum este momentul sa iti faci provizii si sa iti cumperi toate produsele de care ai nevoie pentru urmatoarea perioada. Campania de Black Friday se desfasoara pe CoffeePlace incepand cu seara zilei de 14 noiembrie si tine tot weekend-ul, pana pe 16 noiembrie seara, pentru ca ne dorim sa poata beneficia cat mai multi dintre clientii nostri de aceste oferte. Tine totusi cont ca stocul produselor aflate in promotie de Black Friday este limitat, asa ca ar fi bine sa plasezi comanda cat mai curand. Happy Black Friday tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *