Ziua Pincipatelor Romane, 24 Ianuarie – zi nelucratoare

Dupa cum bine stiti, ziua de 24 Ianuarie este declarata sarbatoare nationala si zi libera legala pentru angajati. Echipa CoffeePlace.ro, dar si curierii DPD au de asemenea liber in aceasta zi de vineri.

Programul livrarilor se va desfasura dupa cum urmeaza:

  • Comenzile plasate joi, 23 ianuarie, pana in ora 14:00, vor fi predate curierului in aceeasi zi si vor fi livrate luni, 27 ianuarie;
  • Comenzile plasate joi, 23 ianuarie, dupa ora 14:00, vor fi predate curierului luni, 27 ianuarie, si vor ajunge la adresa de destinatie marti, 28 ianuarie;
  • Comenzile plasate vineri, sambata si duminica, precum si cele plasate luni, pana in ora 14:00, vor fi predate curierului luni, 27 ianuarie, si vor fi livrate incepand de marti, 28 ianuarie.

Va rugam sa tineti cont ca, in anumite localitati din tara, firma de curierat DPD cu care colaboram nu livreaza in fiecare zi lucratoare, ci doar de doua sau de trei ori pe saptamana. Data estimata de livrare este afisata pe pagina de tracking a curierului, urmarind link-ul de urmarire a comenzii care se trimite automat prin SMS si/sau mail, la numarul de telefon si adresa de mail comunicate in momentul plasarii comenzii.

In incheiere, dorim sa va prezentam doua produse noi prezente in magazinul CoffeePlace.ro. Este vorba despre o cafea boabe, Lavazza Tierra Bio Organic, si o ciocolata calda, Satro Super Choc 24. Lavazza Tierra Bio Organic este o cafea 100% Arabica, de calitate inalta, cu accente florale si fructate, certificata UTZ si BIO. Ciocolata calda Super Choc 24 este un preparat instant, cu continut ridicat de cacao, fiind un produs pe care il recomandam cu incredere pentru prepararea de ciocolata calda delicioasa.

O alta noutate este cafeaua macinata Lavazza Il Mattino care a revenit diponibila in varianta de pachet vidat la 250g. Pana acum, s-a comercializat o buna perioada exlusiv in varianta de pachet de patru pachete a cate 250 de grame (Lavazza Il Mattino Quattro). Pretul este unul extrem de tentant si avantajos: doar 9.99 lei per bucata!

Va dorim un weekend prelungit cu relaxare, liniste si cat mai multe momente frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *