ICS – o solutie excelenta si completa pentru vending

In magazinul Coffeeplace.ro se regasesc deja de ceva vreme o multitudine de produse apartinand brandului ICS. Aceste produse sunt concepute in mod special pentru a fi folosite in industria de vending, mai exact pentru aparatele care distribuie automat cafea si alte bauturi calde precum ciocolata calda, ceaiuri sau Irish cappuccino.

ICS – o companie de incredere

ICS este o companie care este lider de piata in Europa in ceea ce priveste produsele destinate segmentului de vending. ICS este o subsidiara a companiei Pelican Rouge, o companie producatoare de cafea cu o traditie ce dateaza din anul 1863 si care este prezenta astazi in peste 65 de tari. Produsele ICS sunt fabricate in Olanda.

ICS cafea boabe si solubila

Pentru ca pretul este intotdeauna un critetiu important atunci cand alegem produsele pentru vending, ICS propune o cafea boabe la un pret foarte avantajos. Este o cafea intensa, cu gust persistent, fiind un produs versatil, ce poate fi folosit in automatul de cafea pentru prepararea de espresso sau pentru a servi ca baza la alte bauturi cu cafea. Aceeasi cafea ICS poate fi achizitionata si sub forma solubila, la punga de 500 de grame. Cafeaua solubila poate fi folosita in espressoarele care functioneaza pe cafea solubila in loc de cafea boabe sau la espressoarele care prepara atat cafea din boabe, cat si din solubila. Cafeaua solubila mai este cunoscuta adesea sub forma de cafea instant sau nes.

Lapte pentru cafea ICS

In functie de buget, puteti alege dintre doua sortimente de lapte ICS pentru cafea, respectiv ICS Creamer si ICS Bebida Blanca Rica. Diferenta dintre cele doua consta, asa cum era de asteptat, in calitatea ingredientelor pe care le contin. Ambele produse pot fi folosite in espressoarele automate de vending, constituind un ingredient de baza in bauturi precum café au lait, cappuccino, latte macchiato, caffe latte si alte variatiuni.

Ceai ICS

Pe Coffeeplace.ro puteti achizitiona momentan doar ceaiul ICS cu aroma de lamaie, cel mai popular si apreciat sortiment de ceai. Gustul acestui ceai este dulce-acrisor, iar aroma de lamaie este una intensa si placuta. Functioneaza cu succes in orice automat de bauturi calde, avand o dizolvare rapida si bemeficiind de un raport calitate-pret foarte avantajos.

Ciocolata calda ICS

ICS propune trei sortimente de ciocolata calda sub forma de pudra cu dizolvare instanta: Azur, Red si Blue. Pretul pentru acestea difera in functie de concentratia de cacao pe care o au in compozitie, intrucat de acesta depinde gustul bogat si intens al unei ciocolate calde. Astfel, ICS Azur are in compozitie 9% cacao, ICS RED contine 10% cacao, iar ICS Blue 14,6% cacao.

Cappuccino ICS

Cappuccino este o bautura care se prepara in mod traditional din espresso obtinut din cafea boabe, peste care se adauga spuma de lapte. Pentru automatele de vending exista si formule instant, care contin, printre alte ingrediente, cafea solubila si lapte praf. Astfel, in categoria “cappuccino” de la ICS regasim doua produse instant pentru prepararea acestui tip de bautura: ICS 3in1 Cappuccino si ICS Irish Cappuccino. Practic, avem avantajul de a folosi un singur produs pentru prepararea unei bauturi mai complexe. ICS 3in1 Cappuccino este o formula alcatuita din trei ingrediente de baza (de unde provine si denumirea produsului): cafea instant, lapte si zahar. ICS Irish Cappuccino este un produs pentru prepararea de Irish coffee, bautura care a devenit tot mai populara in ultima perioada si care desemneaza, in mod traditional, un mix de espresso si whisky. In formula Irish Cappuccino de la ICS, ingredientele-vedeta sunt cafeaua solubila si aroma de whisky care asigura succesul unei bauturi gustoase si aromate.

Ne dorim ca toate produsele ICS sa fie pe placul vostru si sa va aduca multi clienti multumiti. Noi le recomandam cu drag pentru un raport calitate-pret mai mult decat avantajos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *