Capsule cafea Covim – o solutie avantajoasa pentru principalele espressoare pe capsule

Atunci cand avem un espressor care functioneaza cu capsule de cafea, stim deja ca principalul aspect pe care trebuie sa il avem in vedere atunci cand achizitionam capsule este sa verificam compatibilitatea cu aparatul nostru. Astfel, pentru un espressor Lavazza Blue vom cumpara capsule Lavazza Blue, pentru un espressor Nescafe Dolce Gusto vom cumpara capsule cafea cu acelasi nume, sistemele Nespresso functioneaza doar cu capsule Nespresso si asa mai departe.

Exista insa pe piata mai multi producatori care, din dorinta de a le oferi consumatorilor o varietate mai mare de gusturi si arome, dar si un pret mai avantajos per capsula, creaza capsule similare celor originale. Astfel, sunt fabricate capsule cu dimensiune si mod de functionare idendice cu capsulele care sunt propuse de producatorul espressorului pe care il avem.

Unul din acesti producatori este Covim, o companie italiana prezenta in industria de cafea de cateva decenii care este recunoscuta pentru blend-urile calitative pe care le propune, la un pret foarte avantajos. Covim a creat capsule compatibile cu cele mai importante sisteme de espresso pe capsula de pe piata, iar cele mai vandute si apreciate sortimente dintre acestea pot fi achizitionate acum de pe Coffeeplace.ro.

Capsule Covim compatibile Lavazza Blue

Pentru espressoarele Lavazza Blue, cel mai apreciat sortiment produs de Covim este Opera Gold Arabica. Cafeaua continuta de aceste capsule este de tip 100% Arabica. Are un gust placut, echilibrat, iar aroma este fina si eleganta. La fel ca si in cazul capsulelor originale Lavazza Blue, si acestea de la Covim se comercializeaza in cutii de 100 de bucati, fiecare capsula continand 7,5 grame de cafea macinata.

Capsule Covim compatibile Lavazza Espresso Point

In categoaria capsulelor de cafea compatibile cu espressoarele Lavazza Point, regasim sortimentele Covim Orocrema si Covim Granbar, ambele fiind disponibile pentru comercializare la cutii cu 100 de capsule. Aceste capsule poarta denumirea celor mai bine vandute produse din categoria cafea boabe de la Covim. Altfel spus, la aceste capsule s-au folosit aceleasi blenduri bine cunoscute de cafea, testate si apreciate de ani de zile. Covim Orocrema este o cafea care contine 25% cafea Arabica, restul fiind completat de Robusta. Este potrivita pentru un espresso intens, cu corp deplin, in stil italian. Pe de alta parte, Covim Granbar aduce un plus de aroma si crema, fiind constituita dintr-un procent mai mare de cafea Arabica, respectiv 50%.

Capsule Covim compatibile Lavazza A Modo Mio

Pentru cei care folosesc espressoare Lavazza A Modo Mio, Covim propune doua sortimente de capsule cafea ambalate in cutii de 16 capsule: Covim Ora Gold Arabica si Covim Ora Granbar. Cei care folosesc capsule A Modo Mio de ceva vreme probabil stiu ca Lavazza fabrica mai multe tipuri de ambalaje pentru aceste capsule, respectiv de 12, 16 si 36 de capsule. In cazul capsulelor Covim compatibile cu sistemele A Modo Mio, regasim momentan doar varianta de 16 capsule, dar chiar si asa pretul per capsula este mult mai avantajos decat in cazul oricarui tip de capsule originale Lavazza A Modo Mio.

Capsule Covim compatibile Nespresso

Covim a conceput gama Presso de capsule cafea care sunt destinate sa fie utilizate in espressoarele tip Nespresso. In aceasta categorie se disting sortimentele Covim Granbar si Covim Gold Arabica, ambele la un pret excelent, de 0.83 lei per capsula la momentul redactarii articolului, si – foarte important – fara rabat de la calitate. Cei care detin espressoare Nespresso si folosesc capsule originale vor descoperi ca sortimentele propuse de Covim pot aduce economii semnificative. Sortimentul Granbar este o miscela de Arabica si Robusta, cu un corp rotund, dens si cremos. Capsulele Covim Gold Arabica au o aroma dulce si intensa, notata cu un punctaj de 5 din 5, iar continutul lor este de 100% Arabica. Ambele tipuri de capsule se comercializeaza in cutii de 10 bucati, aspect care faciliteaza degustarea pentru cei mai sceptici care vor doar sa testeze cele doua arome.

Capsule Covim compatibile Nescafe Dolce Gusto

In ceea ce priveste capsulele Nescafe Dolce Gusto, de pe CoffeePlace.ro puteti alege intre trei sortimente de capsule Covim compatibile cu aceste sisteme: Brioso, Armonico si Minuetto. Primele doua tipuri contin cafea cu cofeina, in timp de Minuetto contine cafea decofeinizata. Covim Brioso este compus dintr-o miscela de 25% cafea Arabica si 75% Robusta, avand un punctaj de 9 din 10 pe scala intensitatii. Covim Armonico este o cafea echilibrata si dulce, compusa in proportii egale de Arabica si Robusta; este o cafea notata cu 7 din 10 ca intensitate. Covim Minuetto este o cafea decofeinizata de tip 50% Arabica si 50% Robusta, cu o intensitate de 5 din 10.

Chiar daca aveti deja un sortiment preferat de capsule pentru espressorul pe care il folositi, noi va recomandam sa incercati si una dintre variantele propuse de Covim. S-ar putea sa va surprinda in mod placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *