Programul Coffee Place in perioada Rusaliilor

Savureaza o cafea buna la inceput de vara

    Dragi iubitori de cafea buna, prima zi de vara a sosit si noi am asteptat-o cu mult entuziasm. In luna iunie pregatim multe noutati pe Coffee Place, asa ca fiti pe faza si abonati-va la newsletter, pentru a fi primii care descopera produsele noi si se bucura de promotii.

    Inceputul lunii iunie este marcat de Ziua Nationala a Copilului, iar Rusaliile se sarbatoresc anul acesta pe 4 si 5 iunie. Curierul cu care lucram va avea un program special in aceasta perioada si nu va efectua livrari pe datele de 1 (joi) si 5 iunie (luni).

    Puteti plasa comenzi pe www.coffeeplace.ro oricand doriti, iar la telefon si pe chat raspundem oricand in intervalul 10-19, de luni pana vineri. In aceasta perioada, coletele ar putea ajunge cu intarziere, dupa cum urmeaza:

  • Comenzile plasate pe 31 mai dupa ora 14:00 si cele plasate pe 1 iunie si pe 2 iunie pana la ora 14:00 sunt expediate de la noi pe 2 iunie (vineri) si ajung la voi pe 6 iunie (marti).

  • Comenzile plasate pe 2 iunie dupa ora 14:00, precum si in perioada 3-5 iunie, vor fi expediate din depozitul Coffee Place marti, 6 iunie, si ajung la destinatar, cel mai probabil, ziua urmatoare.

    Va multumim pentru intelegere si va dorim sa va bucurati cat mai mult de aceste zile de sarbatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *