Cum alegi produsele Tchibo pentru vending, in functie de nevoile tale

Tchibo este o companie germana cu traditie, fiind apreciata pentru calitatea produselor si pentru inovatiile aduse in domeniul cafelei de-a lungul timpului. Povestea Tchibo a inceput in anul 1949, cand Max Herz si Carl Tchilling – Hiryan decid sa se asocieze si bun bazele unei afeceri cu cafea livrata prin posta direct la domiciliul clientului. In zilele noastre poate parea ceva comun, Coffee Place face asta in fiecare zi :), dar pentru vremurile acelea ideea era una indrazneata si inovatoare.

Ceasca de cafea Tchibo

Atentia pentru ambalajul cafelei, investitiile continue in magazine si cafenele, lansarea permanenta de noi produse, dar si implicarea atenta in relatia cu clientii si, poate cel mai important, verificarea cu responsabilitate a calitatiii cafelei, direct in tarile cultivatoare, au transformat rapid Tchibo in lider absolut pe piata cafelei din Germania.

In Romania, Tchibo este unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniu, aflandu-se constant in topul preferintelor consumatorilor de cafea inca de la intrarea pe piata locala, din anul 1997. Tchibo are solutii menite sa satisfaca orice tip de consumator: de la consumatorul casnic ce foloseste cafea macinata sau capsule, pana la cafenele si automate din industria vending.

Pahar de cafea Tchibo vending

Astazi dorim sa iti prezentam o formula de succes testata de Tchibo pentru automatele de bauturi calde. O combinatie reusita de CAFEA + LAPTE + CIOCOLATA, care va multumi cu siguranta clientii, este urmatoarea: Tchibo Café Crème Suisse cafea boabe 500 g + Tchibo Pure Topping Cappuccino 1 kg + Pure Finesse ciocolata calda 1 kg. Pe baza acestor produse, obtineti bauturi gustoase, de buna calitate, de la espresso, cappuccino si ciocolata calda, pana la caffe macchiato si mochaccino.

O alta varianta, chiar si mai avantajoasa decat cea prezentata mai sus, este Tchibo Cafe Espresso Speciale cafea boabe 500 g + Tchibo Coffee Weisser 1 kg + Pure Finesse ciocolata calda 1 kg. Utilizati aceasta combinatie de sortimente in espressorul automat si vei beneficia de un raport calitate-pret excelent!

Acestea sunt doar doua propuneri, dar optiunile sunt numeroase si, in final, tine de gustul si preferintele fiecaruia care este varianta castigatoare. Arunca o privire si la ceaiurile Sir Henry si Pure, sunt tot produse de Tchibo. Cu siguranta vei gasi o aroma care sa iti fie pe plac, de la ceaiul tipic englezesc, perfect pentru a fi consumat cu lapte, pana rooibos sau portocale cu ghimbir. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *