Coffee Place – Noul tau magazin online de cafea si consumabile pentru espressor

Ne bucuram sa anuntam lansarea pe piata din Romania a unui nou magazin online de cafea, Coffee Place.
Fie ca esti un profesionist din domeniul espressoarelor de vending sau, pur si simplu, un impatimit al cafelei de calitate, site-ul nostru are solutia pentru tine. Oferta noastra se axeaza in principal pe cafea boabe, pe care clientii o pot folosi in rasnitele sau espressoarele proprii. Comercializam numeroase sortimente de cafea Lavazza, incepand de la variante ce contin exclusiv cafea Robusta si au un raport pret/calitate exceptional, precum Lavazza Gusto Forte, si incheind cu Lavazza Qualita Oro, o cafea premium, 100% Arabica.

Comanda o cafea buna de pe Coffee Place!

Va punem la dispozitie si cafea destinata barurilor, cafenelelor sau restaurantelor. Lavazza Grande Ristorazione, Super Crema sau Gran Aroma Bar sunt doar cateva exemple de astfel de produse.
In oferta noastra se mai regasesc numeroase branduri raspandite in sectorul de vending, precum Tchibo, Covim sau Dallmayr.

Multe din espressoarele folosite de romani acasa functioneaza pe capsule de cafea. Am tinut cont de acest aspect, astfel ca de pe www.coffeeplace.ro puteti comanda numeroase sortimente de capsule Lavazza Blue, Espresso Point, cialde Lavazza sau capsule Tchibo Cafissimo.

Aprovizionarea cu accesoriile si consumabilele necesare functionarii unui automat de vending este acum mult mai facila si mai comoda. Va oferim solutii complete in acest sens, toate la preturi excelente, astfel incat sa nu mai fiti nevoiti sa le procurati din surse diferite. Puteti alege din numeroase modele de pahare, din carton sau din plastic. Avem atat variante manuale, cat si variante automate, special concepute din punctul de vedere al dimensiunilor si al greutatii, pentru a fi folosite in aparatele de cafea. Dimensiunile disponibile pornesc de la 4OZ, in cazul paharelor de carton pentru espresso scurt sau ristretto, ajungand pana la 12OZ, in cazul paharelor pentru bauturi reci.

Pentru majoritatea paharelor veti gasi pe site-ul nostru capace potrivite lor. Exista destui clienti ce doresc mai mult de o cafea si vor avea nevoie de suporturi de pahare pentru a transporta mai usor bauturile. Va stam la dispozitie si in acest sens, cu un tip de suport de pahare ce se potriveste mai multor dimensiuni.
Daca detineti un espressor Lavazza si aveti nevoie de accesorii personalizate, in oferta noastra puteti gasi pahare Lavazza, atat manuale, cat si automate.

Tot de pe CoffeePlace.ro puteti achizitiona si palete de cafea automate, de 90 mm sau de 105 mm, dar si palete manuale. Toate accesoriile au fost testate si sunt perfect compatibile cu espressoarele de cafea.
In cazul aparatelor manuale sau semi-automate, veti avea nevoie si de plicuri sau stick-uri de zahar. Printre variantele oferite de noi se regasesc atat plicurile de zahar Tchibo cat si variante de buget, pentru cei care incearca sa minimizeze costurile de functionare a unui aparat. In cazul consumatorilor casnici sau a cafenelelor, se poate opta pentru miere la stick, diversi indulcitori sintetici sau topping-uri pentru bautura preferata.

In afara de cafeaua simpla, majoritatea espressoarelor pot prepara si bauturi derivate, precum cappuccino, mochaccino, caffe latte etc. Acestea sunt obtinute in urma combinarii cafelei cu lapte si, in unele cazuri, cu ciocolata calda instant. Majoritatea aparatelor functioneaza fara probleme cu lapte pudra, dar exista si situatii in care se opteaza pentru lapte granulat, acesta din urma avand avantajul ca nu se poate intari si nu va bloca mecanismul espressorului. Noi iti oferim ambele tipuri de lapte, pentru a putea alege ce e mai potrivit pentru espressorul tau.

Tot de pe Coffee Place poti cumpara ceai si ciocolata calda folosite in espressoare sau poti incerca mixuri de cappuccino. Comercializam si ceaiuri la plic, cu diferite arome, destinate folosirii casnice sau in restaurante.

Preturile practicate de noi sunt foarte competitive si, pe langa avantajul financiar, puteti profita si de confortul oferit de livrarea la domiciliu. Pe Coffee Place, comenzile mari beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania.

Interfata site-ului nostru este foarte intuitiva, iar plasarea unei comenzi se face foarte rapid. Nu e obligatoriu sa iti creezi un cont, poti sa comanzi fara inregistrare sau sa te loghezi cu Facebook. Daca totusi alegi sa iti faci un cont, procesul este extrem de rapid si nu implica email de confirmare.

Avantajele creari unui cont sunt acelea ca poti verifica statusul comenzilor tale, poti urmari coletul, poti descarca o copie a facturii in format electronic si iti poti salva datele pentru a putea comanda, pe viitor, in doar cateva click-uri.

Stim ca timpul este important pentru clientii nostri, asa ca folosim servere puternice, de ultima generatie, pentru o experienta cat mai fluida.

Te asteptam pe Coffee Place, locul unde seriozitatea, promtitudinea si preturile corecte se intalnesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *