Programul Coffee Place in perioada sarbatorilor de iarna

Stimati clienti, acum, cand finalul de an este aproape, dorim sa va multumim ca ati fost alaturi de Coffee Place in primele luni de activitate. Ne-am straduit sa va oferim constant produse de calitate si cat mai variante, la cele mai bune preturi, si am facut tot posibilul sa va livram cat mai rapid produsele dorite. In 2018 promitem sa furnizam cafea buna cu aceeasi seriozitate si promptitudine si va invitam sa ne treceti pragul virtual al magazinului www.coffeeplace.ro, pentru ca pregatim multe noutati si surpize.

Programul magazinului tau preferat de cafeain perioada  Sarbatorilor

Daca doriti sa stiti cand ati putea primi produsele comandate acum, pe final de an, va invitam sa consultati programul de mai jos care este dependent de cel al companiei de curierat cu care colaboram.

  • 22 decembrie inainte de ora 14 – toate comenzile care contin produse aflate in stoc vor fi predate curierului, urmand sa ajunga la dumneavoastra pe 27 decembrie
  • 22 decembrie dupa ora 14 – 26 decembrie – in aceasta perioada, comenzile se pot plasa doar pe site si pe email, nu si la telefon sau pe chat. Coletele vor fi expediate pe 27 decembrie si vor ajunge la dumneavoastra incepand cu 28 decembrie.
  • 27-29 decembrie – program normal. Coletele pleaca din depozitul nostru pana cel tarziu vineri dupa-amiaza si ajung la destinatie cel mai devreme sambata, 30 decembrie, fie dupa Anul Nou.
  • 30 decembrie-2 ianuarie – zile libere. Din nou, la telefon si pe chat nu vom putea raspunde, dar comenzile pe site pot fi plasate oricand, urmand a fi procesate incepand cu data de 3 ianuarie. Primele colete sosesc la destinatar pe 4 ianuarie.
  • Din data de 3 ianuarie, atat noi, cat si curierul, revenim la program normal.

Asadar, in cazul in care nu v-ati facut proviziile din timp, nu e prea tarziu sa comandati, daca doriti sa primiti produsele preferate inainte de Revelion. Din 2018, va pregatim noi sortimente de cafea Lavazza, prezenta pe site a unor noi producatori de cafea, dar si produse complementare, pe care va invitam sa le descoperiti prin abonarea la newsletter sau direct pe site.

Va dorim ca sarbatorile de iarna sa va gaseasca inconjurati de liniste si bucurie, in compania celor dragi, iar 2018 sa fie asemenea unui espresso de calitate: bun, energizant si reconfortant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *