Cu ce inlocuim gama VeryB de capsule Lavazza Blue? Afla ultimele noutati!

Daca esti consumator fidel de capsule Lavazza Blue, probabil ai observat ca, de cateva luni, specialistul italian a schimbat ambalajele, atat ale capsulelor individuale, cat si ale cutiilor care invelesc cele 100 de capsule dintr-un set.

Capsule Lavazza modificari ambalaj

Ce s-a modificat?

Mai intai, si-a schimbat ambalajul cel mai bine vandut sortiment de capsule Lavazza Blue, si anume Lavazza Blue Caffe Crema Dolce, primind, cu aceasta ocazie, si o noua denumire: Lavazza Blue Caffe Crema Lungo. Astfel, producatorul sugereaza ca aceasta cafea este mai potrivita pentru cei care prefera sa savureze o cafeea lunga, cremoasa si aromata, in locul espresso-ului traditional mai tare, cu gust puternic.

Ulterior, si celelalte sortimente de capsule Lavazza Blue si-au schimbat “infatisarea”, dar nu si denumirea. Asa ca, daca folosesti in mod regulat capsule Lavazza Blue Intenso, Amabile, Ricco, Espresso Dolce, Decaffeinato sau Delicato, e bine sa stii ca se comercializeaza sub acelasi nume si in prezent. Cei care obisnuiau sa comande capsulele dupa codul unic al fiecarui sortiment, au putut observa ca si acesta s-a modificat: codul unic de trei cifre care incepea mereu cu 9, acum s-a transformat intr-un cod tot de trei cifre, dar care incepe cu 5.

La exterior, cutia alba si mata in care se afla cele 100 de caspule s-a schimbat intr-o cutie albastra, lucioasa, cu design mai atractiv. In interios, fiecare capsula are foita de aluminiu asortata ca design cu cel de pe cutia de carton.

Si cu interiorul cum ramane?

Toate bune si frumoase ati putea spune, dar pe noi ne intereseaza mai mult gustul, aroma si crema decat aspectul ambalajului. In aceasta privinta, producatorul italian ne da asigurari ca proprietatilor organoleptice ale tuturor sortimentelor de capsule Lavazza Blue au ramas aceleasi. Cu toate acestea, unii cafegii obisnuiti poate si de ani de zile cu acelasi tip de capsule, a declarat ca a observat o usoara diferenta, dar ca rezultatul este oricum unul placut. Cei mai multi insa nu au observat nicio schimbare.

Odata cu aceste modificari ale ambalajelor, a disparut insa si gama premium VeryB. Pentru cei care nu sunt la curent cu aceasta gama, va spunem ca aceasta era o categorie de capsule Lavazza Blue care contineau o cafea de calitate superioara si un ambalaj distinct de restul capsulelor Lavazza Blue, aspect reflectat si intr-un pret usor mai ridicat decat al celorlalte sortimente. Aceasta gama continea doar doua tipuri de capsule: Lavazza Blue Supremo si Lavazza Blue Magnifico.

Ce variante avem?

Iar acum, vestile bune: Lavazza a lansat doua tipuri de capsule nou-noute compatibile cu sistemele Blue. Rezultatul bun la care ne asteptam cu totii este unul garantat, pentru ca blend-urile exista deja de ceva vreme, sub forma de cafea boabe insa, si sunt utilizate cu succes in baruri si cafenele. Si a doua veste buna: pretul nu mai este unul mai mare decat al celorlalte sortimente de Lavazza Blue, ci s-a aliniat la acelasi nivel cu restul. Deci vei plati, pentru o cutie cu 100 de capsule, doar 78.90 lei, la fel ca in cazul celorlalte capsule, fara de 99.99, cat costau sortimentele de capsule Lavazza Blue VeryB. Dar sa le luam pe rand.

Lavazza Blue Gold Selection. Este o cafea ce contine 70% Arabica si 30% Robusta, placuta si aromata, cu note de miere si migdale, la fel ca in cazul cafelei Lavazza Gold Selection boabe. Pentru acest sortiment, au fost selectate soiuri de cafea de pe cele mai bune plantatii din lume, fiind prajite optim pentru fiecare bob de cafea in parte. Acest sortiment are un corp mediu, o aciditate scazuta si o dulceata naturala.

Lavazza Blue Top Class. Este tot un amestec de cafea Arabica si Robusta, in proportii aproximativ egale, cu o aroma intensa si persistenta, bine definita, de ciocolata adevarata si scortisoara. Cafeaua de tip Arabica folosita la acest blend este culeasa manual de pe plantatii de la altitudini inalte din America Centrala si de Sud. Are o crema bogata si aurie, care completeaza perfect fiecare ceasca de cafea. Acest sortiment are, asa cum ii spune si numele, toate caracteristicile unei cafele de top.

Concluzii

Asa cum am aratat, chiar daca aceste noi tipuri de capsule Lavazza Blue exista pe piata de doar cateva luni, amestectul de cafea este folosit cu succes de mai multa vreme, sub forma de cafea boabe. Lavazza Gold Selection si Lavazza Top Class, in varianta de cafea boabe, fac parte dintr-o gama profesionala speciala, pe care producatorul italian o recomanda pentru prepararea de espresso la aparate de cafea profesionale, din baruri si restaurante.

Atat cafeaua boabe, cat si variantele de capsule cafea Lavazza Blue Gold Selection si Top Class pot fi comandate online, pe Coffeeplace.ro. La capsule, puteti profita in continuare de reduceri de pret si de transport gratuit la oricare doua cutii de capsule Lavazza Blue comandate, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Asteptam pararea ta despre noile sortimente de capsule Lavazza Blue si iti uram spor la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *