Programul CoffeePlace in perioada sarbatorilor de Rusalii

Suntem din nou in prag de sarbatoare si un weekend prelungit de vara (speram noi, cu vreme frumoasa si voie buna) se apropie cu pasi repezi. Ca de fiecare data, magazinul online este deschis mereu si se pot plasa comenzi 24 de ore din 24, dar programul de livrare al partenerilor nostri de la firma de curierat va fi dupa cum urmeaza:

  • Vineri, 14 iunie – program normal
  • Sambata, duminica si luni, 15-17 iunie – zile libere
  • Marti, 18 iunie – program normal

Cu alte cuvinte, in ziua de vineri vor ajunge la dumneavoastra coletele corespunzatoare comenzilor plasate miercuri seara si joi, inainte de ora 12:00.

In ziua de marti vor fi livrate coletele pentru comenzile de joi seara si din prima parte a zilei de vineri.

Comenzile plasate vineri seara, sambata, duminica, luni si marti (inainte de ora 12) vor fi predate curierului marti si urmeaza sa le primiti incepand cu ziua de miercuri.

Va rugam sa tineti cont ca facem tot posibilul ca produsele dorite sa intre cat mai repede in posesia dumneavoastra, dar, din motive independente de noi (volumul prea mare de coletele care se aduna la curieri dupa mai multe zile libere, adresa de livrare a coletelor care se afla in afara ariei uzuale de acoperire a curierului etc.), pot exista intarzieri. In astfel de cazuri, nu existati sa contactati firma de curierat DPD Romania la numarul de telefon 031 824 90 90 (numar de centrala, cu tarif normal) pentru a afla mai multe detalii despre statusul expedierii. Odata ce intrati in legatura cu un operator DPD, va trebui sa furnizati numarul de AWB pe care il gasiti in mail-ul de confirmare al expedierii comenzii dumneavoastra sau in SMS-ul care se trimite automat in momentul in care predam coletul curierului pe nurmaul de telefon pe care l-ati furnizat atunci cand ati plasat comanda. Alternativ, ne puteti contacta si pe noi (telefonic, pe whatsapp, prin email sau prin orice mijloc preferati), iar noi vom contacta compania de curierat pentru a transmite solicitarile dumneavoastra.

Va recomandam sa va faceti din timp proviziile de cafea buna, fie ca folositi cafea boabe, macinata, capsule cafea sau monodoze, si sa petreceti sarbatorile cu liniste si bucurie in suflete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *