Programul Coffeeplace.ro in perioada sarbatorii de Sf. Maria si noutatile din luna august

Luna august este aici, multi sunt deja in concediu, savurandu-si cafeaua pe plaja sau intr-un alt loc deosebit, diferit de peisajul cotidian. Noi ne aflam in categoria celor care muncesc cu spor in aceasta perioada si ne straduim sa procesam si sa predam curierilor toate coletele la timp, pentru ca produsele selectate de dumneavoastra sa ajunga inainte de mini-vacanta de Sfanta Maria.

Cafea pe plaja

Astfel, in zilele de 15 si 16 august (joi si vineri) nu se lucreaza, iar toate comenzile plasate in intervalul 15-18 august vor fi expediate catre dumneavoastra luni, 19 august. Dupa care programul va reveni la normal: comenzile plasate pana in ora 12 vor fi predate curierului in aceeasi zi lucratoare, iar cele plasate dupa aceasta ora, vor pleca din depozitul nostru in urmatoarea zi lucratoare.

Pana atunci, va amintim ca puteti beneficia de transport GRATUIT la comenzi de capsule cafea in valoare de peste 150 lei. Acest lucru inseamna doua cutii de capsule Lavazza Blue, doua cutii de capsule Lavazza Espresso Point sau 14 cutii de capsule Tchibo Cafissimo. Produsele din categoria “Capsule cafea” pot fi alese si combinate in orice fel pentru transport gratuit, iar in aceasta promotie sunt incluse si monodozele de cafea (cunoscute si sub denumirea de poduri, paduri, cialde, “pastile din hartie” :D, ESE etc.). De exemplu, daca aveti un aparat de cafea care functioneaza pe monodoze, puteti opta pentru o cutie de Baristo Premium Bar (150 monodoze) si un Illy ESE Medium (18 monodoze) si ati ales produsele pentru a va incadra la o comanda cu transport gratuit.

In cazul celorlalte produse (cafea boabe, cafea macinata, consumabile, accesorii), pragul valoric peste care se acorda transport gratuit ramane cel de 250 lei. In categoria cafea boabe, va invitam sa descopriti o noua cafea Lavazza al carui ambalaj a fost schimbat recent. Este vorba de Lavazza Gran Riserva, al carei ambalaj s-a aliniat la schimbarile aduse de produactorul italian la produsele din gama profesionala Lavazza din care fac parte si bine-cunoscutele Lavazza Super Crema sau Lavazza Crema e Aroma Espresso. Pentru o cafea cu gust aparte, prajita optim pentru fiecare soi de cafea in parte, va invitam sa testati unul dintre cele doua sortimente de cafea Mauro disponibile acum in magazinul online: Mauro Concerto (pentru un espresso traditional) si Mauro Ethiopia (pentru un espresso single origin cu note florale si condimentate). Iar in cazul cafelei premium, noutatea este adusa de cafeaua boabe Davidoff; fie ca alegeti sortimentul Caffe Crème Elegant, fie ca preferati Davidoff Espresso 57 Intense, calitatea va fi una de exceptie.

Orice preferinte ati avea in materie de cafea, va dorim sa va bucurati cu inima deschisa de alegerile facute si aveti parte de zile cu soare in aceste zile pline de insemnatate. Vacanta placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *