Programul Coffee Place in perioada sarbatorilor de Pasti si de 1 Mai

In aer se simte miros de sarbatoare si noi muncim cu drag pentru ca toate coletele sa fie expediate la timp si dumneavoastra sa va puteti bucura la timp de produsele preferate de la Coffee Place. Pentru ca, pentru un iubitor de cafea buna, nicio masa, oricat ar fi de gustoasa si de imbelsugata, nu este completa fara un espresso, o cafea la filtru sau la ibric dupa ospat. Si nici nu avem de ce sa ne privam de aceasta placere, din moment ce o cafea, pe langa faptul ca ne umple cu buna dispozitie si energie, ne ajuta la o digestie mai buna, un ajantaj al cafelei deloc de neglijat atunci cand avem la indemana atatea bunatati.

Si pentru ca sarbatorile de Pasti se petrec cel mai bine alaturi de cei dragi, iar Ziua Muncii se sarbatoreste cel mai frumos… atunci cand nu muncim, avem disponibile mai multe zile libere pentru a ne relaxa si a ne incarca bateriile pentru perioada care urmeaza.

Programul de Paste la CoffeePlace

Programul nostru si cel de livrare al curierilor in perioada care urmeaza este in felul acesta:

  • 26 aprilie – Vinerea Mare, zi libera
  • 27 aprilie – sambata, zi libera
  • 28, 29 aprilie – dumnica si luni, prima si a doua zi de Pasti, zile libere
  • 30 aprilie – marti, program normal
  • 1 mai – miercuri, Ziua Muncii, zi libera legala
  • 2-3 mai – joi si vineri, program normal

Mai exact, in cazul in care nu sunt intarzieri la curieri din pricina volumului mare de colete care se acumuleaza de obicei in ajunul marilor sarbatori, coletele vor ajunge in posesia dumneavoastra dupa urmeaza:

  • Comenzile plasate miercuri, pe 24 aprilie, inainte de ora 12:00, vor fi predate curierului in aceeasi zi si ar putea ajunge la destinatar chiar joi, pe 25 aprilie.
  • Comenzile plasate miercuri dupa ora 12:00, precum si cele plasate joi, inainte de ora 12:00, vor fi predate curierului joi, urmand sa fie livrate incepand cu data de 30 aprilie, dupa Pasti.
  • Comenzile plasate joi (dupa ora 12:00), vineri, sambata, duminica, luni si marti (inainte de ora 12:00) se vor inmana firmei de curierat marti, urmand ca soferii sa scoata in livrare coletele pe 2 mai, adica joi.
  • Comenzile plasate marti – 30 aprilie (dupa ora 12:00), miercuri – 1 Mai si joi – 2 mai (inainte de ora 12:00) se proceseaza si se livreaza curierului joi, urmand sa ajunga in posesia destinatarilor incepnad cu ziua de vineri, 3 mai.
  • Incepand cu data de 2 mai revenim la program normal, iar comenzile care se inregistreaza dupa ora 12:00 vor fi predate curierului vineri, pe 3 mai, urmand sa fie livrate saptamana urmatoare.

Pentru orice nelamuriri veti avea in perioada acestor zile libere, ne puteti contacta pe mail, pe chat-ul din site sau prin intermediul rubricii de la sectiunea Contact din magazinul online, iar noi vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Indiferent ca doriti sa primiti recomandari despre o cafea boabe de calitate, despre o solutie de vending avantajoasa ca raport-calitate pret, despre statusul unei comenzi sau sa va lamuriti cu privire la achizitionarea unor capsule cafea compatibile cu espressorul dumneavoastra, ne puteti contacta prin intermediul acestor mijloace, chiar daca solicitarea este trimisa in afara programului de lucru, iar noi vom solutiona intrebarile dumneavoastra in momentul in care vom reincepe activitatea.

Pana atunci, va dorim sa aveti parte de sarbatori luminate si linistite, multe motive de bucurie si enturziasm pentru toata perioada care urmeaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *