Modalitati noi de plata si proceduri simplificate

Pentru ca feedbackul vostru este deosebit de important pentru noi, va oferim acum noi modalitati de plata a comenzilor, respectiv plata cu cardul in site si plata prin OP printr-o procedura automatizata. De asemenea, pagina de Finalizare comanda are acum o interfata mai prietenoasa si mai simplu de utilizat, pentru ca tu sa poti completa mai usor datele necesare plasarii comenzii, in special in cazurile in care se doreste facturare pe persoana juridica.

Plata cu cardul pe Coffee Place

Plata cu cardul

Este foarte simplu sa platesti cu cardul in magazinul CoffeePlace.ro. Odata ce te afli in pagina de Finalizare comanda, este necesar sa completezi datele de facturare si de livrare, sa selectezi metoda de livrare prin curier, adica exact ca la optiunea de plata ramburs la curier. La pasul numarul 4, „Metoda de plata”, selectezi optiunea „Card bancar” si apesi butonul „Continua”. Acum nu iti mai ramane decat sa apesi butonul „Trimite comanda”, sa completezi datele solicitate de procesatorul de plati Paylike, iar plata ta va fi efectuata in siguranta, urmand ca produsele tale sa plece din depozitul nostru in cel mai scurt timp.

Plata prin OP sau transfer bancar

Aceasta metoda de plata este preferata in mod special de firmele care nu lucreaza cu numerar sau nu au posibilitatea de a efectua plati cu cardul. Efectuarea platii comenzilor in acest mod este usor de utilizat. Odata ce ai ajuns la pasul 4 in pagina de Finalizare comenzi, selectezi metoda de plata „Transfer bancar/OP”. Imediat iti va fi afisat mesajul „Detaliile de plata vor fi afisate dupa plasarea comenzii”. Apoi trebuie doar sa plasezi comanda si iti vor aparea, pas cu pas, toate detaliile pentru a efectua plata prin ordin de plata sau transfer bancar. Tot aici poti descarca si factura proforma. Fii fara grija, acelasi mesaj, impreuna cu factura proforma, iti vor fi trimise si pe adresa de mail pe care ai furnizat-o cand ai plasat comanda, astfel incat sa poti reveni la detaliile de plata si mai tarziu. Acest aspect se dovedeste a fi foarte util, mai ales pentru situatiile cand nu poti efectua plata chiar in acel moment.

Va recomandam sa ne trimiteti dovada platii prin reply la mail-ul cu detaliile de plata, pentru a grabi procesul de pregatire a coletului. Altfel, comanda va pleca din depozitul nostru in momentul in care plata este confirmata, cu alte cuvinte atunci cand banca efectueaza transferul de bani in contul nostru.

Facturare pe firma – procedura simplificata

Pentru ca selectarea optiunii de facturare pe firma sa fie mai vizibila si mai usor de utilizat, am setat ca optiunea de selectare a facturarii sa fie afisata inaintea completarii oricaror date de facturare. Spre exemplu, sa presupunem ca doresti sa comanzi 6 pachete de cafea boabe Lavazza Super Crema. Adaugi produsele in Cosul de cumparaturi, mergi in pagina de Finalizare comanda, apoi te loghezi in cont sau optezi pentru optiunea de plasare a comenzii fara inregistrare. Totul simplu si neschimbat pana aici. Apoi, inainte de a completa datele de facturare, trebuie doar sa bifezi una dintre casutele „Persoana fizica” sau „Firma” si ti se vor indica datele pe care este necesar sa le completezi. Asta este tot.

Data estimata de livrare

Iar sirul noutatilor pe care le-am pregatit pentru tine nu se opreste aici. Am introdus in fiecare pagina de produs data estimata de livrare, astfel incat tu sa stii in orice moment cand ajunge comanda la tine prin curier rapid.

Sa spunem ca sortimentul tau preferat de capsule Lavazza este pe cale sa se termine si nu stii cand sa comanzi pentru a nu ramane fara cafea. Intri pe pagina produsului, de exemplu Lavazza Blue Espresso Intenso 100 capsule cafea, apoi, chiar langa butonul „Adauga in cos” vei afla data estimata de livrare, calculata in timp real, adica exact in momentul cand te uiti la produs. Simplu, nu?

Va rugam sa tineti cont ca, in anumite localitati din tara, curierul ajunge doar de doua sau de trei ori pe saptamana, dar detalii suplimentare vor fi trimise atat prin SMS, cat si pe mail, odata ce coletul va fi predat curierului. Va amintim ca in SMS-ul si mail-ul de expediere a comenzii veti gasi si un link de urmarire a traseului comenzii, precum si un numar de telefon a firmei de curierat cu care colaboram, pentru a afla toate detaliile despre comanda ta.

Speram ca acum iti va fi si mai simplu sa lansezi comenzi in magazinul tau preferat de cafea si astfel sa te poti bucura mai usor de produsele dorite. Pe curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *