Activitatea Coffeeplace.ro in vreme de Covid-19

In primul rand, am vrea sa le multumim clientilor nostri care, inainte de a plasa o comanda sau de a se interesa de programul de functionare din aceasta perioada delicata, ne-au intrebat cum suntem noi, oamenii care ne straduim sa le oferim o cafea buna, rapid si la preturi avantajoase. S-au interesat de noi, ne-au urat sanatate si ne-au transmis gandurile lor bune, iar pentru acest lucru la multumim din suflet si le dorim ca urarile lor bune sa li se intoarca inzecit. Ne-a emotionat si ne-a bucurat sa vedem atata solidaritate.

In al doilea rand, suntem cu sufletul alaturi de clientii nostri persoane juridice care, din motive ce nu au tinut de ei, au fost nevoiti sa inchida afacerile in aceste zile. Ne referim la proprietarii de cafenele, de restaurante, birouri, saloane de infrumusetare etc. care si-au inchis partial sau total activitatea. Speram sa depaseasca aceasta perioada cu bine si sa ne reauzim cat mai curand.

Programul CoffeePlace.ro in perioada pandemiei

Cum ne desfasuram activitatea

  1. Colectiv foarte restrans. In depozitul nostru se afla maximum doua persoane. Acestea se ocupa cu pregatirea, verificarea si ambalarea coletelor dumneavoastra, in conditii de maxima siguranta.
  2. Masuri de protectie. Curatenia si igiena au fost mereu prioritare pentru noi, iar in aceasta perioada, mai mult decat oricand, dezinfectam frecvent suprafetele de lucru, purtam masti si manusi, totul pentru siguranta tuturor, a voastra si a noastra.
  3. Nu se lucreaza cu publicul. Magazinul Coffeeplace.ro functioneaza exclusiv online. Nu avem magazin de desfacere si nu se pot efectua ridicari de produse de la depozitul nostru, astfel incat contactul cu publicul este intexistent. O data pe zi, un agent al firmei de curierat cu care colaboram vine si preia coletele pregatite pentru ziua respectiva.
  4. Masuri de siguranta ale curierilor. La randul ei, firma de curierat cu care colaboram a luat o serie de masuri menite sa reduca si mai mult sansele de raspandire ale noului virus. Agentii de curierat folosesc masti si manusi de protectie, se supun efectuarii unui triaj epidemiologic si folosesc constant dezinfectant in timpul programului de lucru.
  5. Avem stocuri suficiente. Pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor clientilor nostri in aceasta perioada, am suplimentat stocul la cele mai populare sortimente de cafea si am introdus saptamanal noi produse in magazin, astfel incat lipsa cafelei favorite sa nu fie un motiv de posibila ingrijorare in aceste zile.

Recomandarile noastre

  1. Plata prin OP / cu cardul. Pentru a limita si mai mult contactul cu diversele suprafete, aveti posibilitatea de a inlocui plata in numerar cu plata prin transfer bancar sau OP. Aceste optiuni sunt diponibile in pagina de finalizare comanda de pe Coffeeplace.ro, iar procedura este una foarte simpla. De asemenea, aveti posibilitatea de a ahita cu cardul direct la curier, odata ce acesta soseste cu produsele comandate.
  2. Produse de unica folosinta. Pentru o igiena sporita, va recomandam sa folositi ambalaje de unica folosinta. Pe Coffeeplace.ro puteti gasi palete de cafea ambalate individual, paie ambalate individual, pliculete de zahar sau alte produse care v-ar putea fi de folos in aceste zile.
  3. Rutina cafea. Pentru ca pastrarea unei rutine zilnice este foarte recomandata, chiar si in contextul in care realitatea exterioara s-a modificat foarte mult, va sugeram sa va pastrati obiceiurile zilnice de dinainte de pandemie. O parte din rutina poate fi obiceiul de a consuma o cafea buna in fiecare dimineata, chiar daca pana acum era consumata la birou.
  4. Comanda in online. Unul dintre cele mai des formulate sfaturi pe care le auzim in aceasta perioada este indemnul sa #stamacasa. De aceea, este de preferat sa ne facem, pe cat de des putem, cumparaturile online si sa mergem mai rar in magazine unde putem lua contact cu mai multe persoane.
  5. Perioada aceasta este una dificila pentru noi toti. Magazinul Coffeeplace.ro si partenerii nostri de la firma de curierat DPD isi desfasoara normal activitatea. In cele mai multe din cazuri, produsele se livreaza a doua zi. Cu toate acestea, in unele situatii, din motive obiective, pot aparea intarzieri si va rugam sa ne oferiti intelegere. Va asiguram de tot suportul nostru pentru rezolvarea acestor situatii si mentinem legatura constant cu agentii de curierat in vederea urgentarii livrarii coletelor, acolo unde este cazul.

Unul din lucrurile care pe noi ne ajuta sa trecem mai usor peste aceasta perioada este chiar cafeaua. O ceasca de cafea ne face sa gandim mai clar si mai ehilibrat, fiind totodata asociat cu cateva minute de relaxare si destindere de care avem atata nevoie. Iar pentru aceia dintre noi care nu doresc sau nu pot sa consume cofeina, le recomandam sortimente de cafea decofeinizata, precum Lavazza Dek sau cu un continut redus de cofeina, cum este Illy Espresso Medium, in varianta cafea boabe sau cafea macinata.

Speram sa trecem cu totii bine peste aceste momente de incercare, sa fim sanatosi si sa revenim cat mai curand la ritmul obisnuit al vietii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *