Programul CoffeePlace.ro in perioada Sarbatorilor Pascale

Anul acesta, Pastele ne surprinde intr-un moment mai dificil pentru noi toti, in contextul pandemiei provocate de Coronavirusul de tip nou. Recomandarile autoritatilor raman in continuare axate pe izolare si pe respectarea normelor de igiena.

Sarbatoarea Pastelui este una care se petrece cel mai bine in familie. Vorbim despre valori, traditii, speranta si reinnoire. Asa ca anul acesta, mai mult decat oricand, de Paste #stamacasa si valorificam cat de mult putem aceste momente.

Programul CoffeePlace de Paste

Zilele libere legale din perioada Pastelui sunt urmatoarele:

  • 17 aprilie – Vinerea Mare
  • 19 aprilie – duminica, prima zi de Pasti
  • 20 aprilie – luni, a doua zi de Pasti

In aceasta perioada, firmele de curierat ar putea fi aglomerate si ar putea avea intarzieri in unele zone din tara, asa ca va recomandam sa va faceti proviziile de cafea buna pentru Paste cat mai din timp.

Programul nostru in aceasta perioada si cel de livrare al curierului se desfasoara in felul urmator:

  • 15 aprilie – ultima sansa ca produsele comandate sa ajunga inainte de Paste la adresa specificata. Comenzile plasate inainte de ora 14 in aceasta zi ar putea ajunge la destinatari chiar joi, 16 aprilie, in ultima zi lucratoare de dinainte de Pasti. Comenzile plasate dupa ora 14 vor fi livrate dupa Sarbatorile Pascale.
  • 16 aprilie – comenzile plasate pana in ora 14 sunt predate curierului in aceeasi zi si livrate incepand de marti, 21 aprilie. Comenzile plasate dupa ora 14 sunt predate curierului marti, 21 aprilie, si livrate incepand cu ziua urmatoare.
  • 17-20 aprilie – comenzile inregistrate in aceste zile vor fi preluate de curier marti, 21 aprilie, urmand a fi livrate incepand de miercuri.
  • 21 aprilie – din aceasta data revenim la programul obisnuit. Comenzile inregistrate pana in ora 14 vor fi inmanate curierului in aceeasi zi, iar cele plasate dupa ora 14, in ziua urmatoare.

Fiind vorba de o sarbatoare atat de importanta, putem alege sa consumam o cafea speciala de Paste. La cafea macinata, va recomandam sa incercati o cafea de calitate inalta, 100% Arabica, precum Pellini Top. Daca doriti o cafea boabe cu aroma aparte, va sugeram sa incercati Lavazza Super Gusto. Iar pentru un ceai parfumat si aromat, sortimentele de la Pure sunt intotdeauna o alegere buna.

Va dorim tuturor Sarbatori fericite, cu liniste si armonie, iar optimismul si starea de bine sa isi gaseasca mereu loc in inimile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *