Ultimele noutati si programul Coffeeplace.ro de 1 Mai

Chiar daca anul acesta ziua de 1 Mai ne surprinde intr-un moment neobisnuit si dificil pentru cei mai multi dintre noi, Ziua Internationala a Muncii continua sa se sarbatoreasca prin… repaos. Astfel ca atat noi, echipa Cofffeeplace.ro, cat si firma de curierat cu care colaboram, nu lucram in aceasta zi.

Ultima zi lucratoare din aceasta saptamana este 30 aprilie, iar comenzile care sunt plasate in aceasta zi pana in ora 14:00 vor fi predate curierului in aceeasi zi si vor fi programate sa fie livrate incepand cu data de 4 mai. Comenzile din data de 30 aprilie plasate dupa ora 14:00 vor fi predate curierului la inceputul saptamanii urmatoare, pe 4 mai, si vor fi livrate incepand cu ziua urmatoare.

Din 4 mai, revenim la programul obisnuit si ne straduim ca toate coletele sa fie pregatite la timp si sa ajunga la tine in ziua programata.

In ceea ce priveste noutatile pe care le-am pregatit pentru tine, te invitam sa descoperi noi sortimente de capsule de la brand-urile Jacobs si L’Or. Capsulele Jacobs sunt compatibile cu toate aparatele Tassimo si poti alege dintr-o gama variata de bauturi, de la ristretto, pana la cappuccino si de la caffe latte cu aroma de caramel, pana la ciocolata calda Milka.

Capsulele produse sub brandul L’Or sunt concepute sa se potriveasca fie la aparatele Tassimo, fie la espressoarele Nespresso, in functie de cum este specificat in pagina de produs a fiecarui sortiment in parte. Atunci cand vorbim de capsule L’Or, avem in vedere o cafea premium, de calitate superioara, care se distinge printr-o aroma rafinata.

In incheiere, iti mai amintim ca la comenzi de capsule cafea de peste 150 lei ai transport gratuit si rapid, oriunde in tara. Cele mai multe dintre colete ajung la destinatar chiar in ziua urmatoare.

Iti dorim un weekend cat de poate de relaxant, cu bucurie si speranta, iar noi suntem nerabdatori sa revenim cu forte proaspete din 4 mai. Pe curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *