Noi sortimente de cafea boabe disponibile pe Coffeeplace.ro la inceput de toamna

Pentru ca ne dorim sa aducem in permanenta noutati in magazinul Coffeeplace.ro, dar si pentru ca toamna este un anotimp potrivit pentru noi inceputuri, in luna septembrie te asteptam cu sortimente noi de cafea boabe, pentru a acoperi cat mai bine dorintele si nevoile clientilor nostri. Vei descopri noutati la cafea boabe destinata atat utilizarii acasa, cat si pentru vending sau HoReCa.

Toamna vine cu noi sortimente de cafea pe CoffeePlace

1. Kimbo Premium Espresso cafea boabe 1kg. Aceasta cafea a fost gandita pentru a fi utilizata in industria HoReCa, fiind o combinatie de Arabica si Robusta menita sa produca un espresso intens, in stil clasic italian, care isi releva cel mai bine proprietatile atunci cand este preparata la un espressor profesional. Daca doresti sa prepari acest sortiment la espressorul de acasa, incearca sa respecti cat mai exact recomandarile producatorului scrise pe ambalaj.

2. Lavazza Barista Perfetto cafea boabe 1kg. Este impropriu spus ca Lavazza Barista Perfetto este un sortiment, pentru ca doar denumirea s-a schimbat, aceasta cafea boabe fiind pana acum cunoscuta sub numele de Lavazza L’Espresso Gran Aroma (iar anterior acestei denumiri a fost produsa cu numele Lavazza Gran Aroma Bar). Altfel spus, Lavazza Barista Perfetto este aceeasi cafea 100% Arabica, cu intensitate 5/10 si la acelasi pret, difera doar ambalajul si denumirea.

3. Covim Prestige cafea boabe 1kg. Covim Prestige este un blend superior al producatorului italian, fiind mai apreciat de catre consumatori fata de bine-cunoscutele Orocrema si Granbar. Are un raport calitate-pret foarte bun, fiind folosita in special in industria de vending.

4. ICS cafea boabe 1kg. Odata cu mai multe sortimente produse pentru vending, precum ciocolata calda, ceai, mix-uri pentru cappuccino, pe Coffeeplace.ro vei gasi de acum si cafea boabe produsa de ICS. ICS este cel mai mare producator de produse pentru vending din Europa, iar cafeaua boabe pe care ei o propun este una versatila si foarte avantajoasa ca pret.

5. Garibaldi. Pe Coffeeplace.ro sunt acum disponibile trei sortimente distincte de cafea boabe Garibaldi: Epresso Bar, Intenso si Dolce Aroma, toate fiind concepute sa fie folosite in espressoarele pentru vending si toare au preturi foarte accesibile: 21.80 lei costa sortimentele Espresso Bar si Intenso, iar Dolce Aroma are un pret de 26.90 lei. Gran Caffe Garibaldi este o companie producatoare de cafea, cu sediul in Italia.

6. Pera Dolce Aroma cafea boabe 1kg. Aceasta cafea boabe este o combinatie de Arabica si Robusta, fiind gandita sa fie utilizata in distribuitoarele automate de cafea. Gustul dulce si aroma bogata si complexa fac diferenta fata de alte tipuri de cafea boabe destinate sectorului vending.

7. Pera Super Crema cafea boabe 1kg. Pera Super Crema este o cafea puternica, intensa si revigoranta. Este 100% Robusta si este apreciata pentru crema bogata si pentru pretul surprinzator de mic: doar 21,99 lei punga de 1kg. La asa conditii avantajoase, merita clar incercata .

8. Pelican Rouge Distinto cafea boabe 1kg. Distinto este primul sortiment de la Pelican Rouge care poposeste in magazinul Coffeeplace.ro si deja am primit feedback-uri pozitive despre el. Este o cafea cu 30% Arabica si se remarca printr-o aciditate scazuta si o aroma aparte, inconfundabila.

Asteptam parerile si sugestiile tale despre noile sortimente de cafea boabe care au sosit in magazinul nostru, pentru a-ti face recomandari care sa ti se potriveasca si pe care sa le consideri fix ceea ce iti doresti. Pentru ca, asa cum credem si sustinem cu tarie, ideea de cafea buna este unica pentru fiecare persoana in parte, iar cea mai buna cafea se gaseste in functie de modul de preparare si destinatie, in functie gusturi si preferinte, dar si dupa incercari repetate, prin testare si experimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *