Noi sortimente de cafea boabe disponibile pe Coffeeplace.ro in luna noiembrie

Asa cum te-am obisnuit, incercam sa aducem in permanenta sortimente noi care sa iti treazeasca simturile, iar de data aceasta avem increderea ca tipurile de cafea boabe nou intrate in sortimentul nostru nu doar ca sunt demne de testat, dar au un mare potential de a deveni cafeaua ta preferata.

Noi sortimente de cafea boabe pe CoffeePlace

Dupa cum vei vedea, patru dintre noile vedete sunt produse de Lavazza si una de Kimbo. Lavazza ramane in continuare cel mai vandut brand de cafea pe CoffeePlace.ro, iar sortimentul de la Kimbo se incadreaza in standardele cu care producatorul ne-a obisnuit: o cafea de foarte buna calitate, destinata cunoscatorilor din domeniu.

  1. Lavazza Espresso Italiano este o cafea boabe care iti aduce experienta clasica italiana. Daca iti doresti sa savurezi un espresso ca in Italia, acest sortiment poate fi exact ceea ce cauti. Este o cafea 100% Arabica, cu o aroma dulce, fructata, destinata prepararii unui espresso armonios. Intensitate: 5 din 10.
  2. Lavazza Barista Gran Crema se adreseaza in mod special specialistilor din domeniul prepararii cafelei, facand parte dintr-o gama destinata uzului profesionist, alaturi de alte sortimente de cafea boabe precum Lavazza Barista Intenso si Lavazza Barista Perfetto. Are note aromatice florale si de fructe uscate, iar intensitatea este notata cu 7 din 10.
  3. Lavazza Caffe Crema Gustoso se dezvaluie in fata degustatorului de cafea cu o aroma bogata de condimente si accente de alune de padure. Poate fi folosita atat pentru prepararea de caffe crema, cat si pentru diverse tipuri de cafea cu lapte, avand o intensitate de 8 din 10 si proportii echilibrate de Arabica si Robusta.
  4. Lavazza Caffe Crema Classico este o cafea care are compozitie Arabica si Robusta, remarcandu-se prin note aromatice imbietoare de ciocolata. Este o cafea echilibrata, prajita mediu, cu o intensitate de 7 din 10 si un corp catifelat.
  5. Kimbo Prestige este un blend compus din 80% cafea Arabica si 20% cafea Robusta, fiind conceput sa fie utilizat in mediul profesionist, la espressoare performante. Este o cafea echilibrata, fiind potrivita sa fie folosita deopotriva pentru espresso si pentru retete care au lapte in compozitie.

Speram ca ti-am trezit interesul cu noile noastre recomandari, iar daca decizi ca vrei sa testezi vreunul dintre produse (sau, de ce nu, pe toate), te asteptam cu un review in pagina produsului care ne va fi de folos atat noua (pentru a sti ce sa iti recomandam pe viitor), cat si altor consumatori care au nevoie de un sfat sincer de la cineva care a testat o cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *