Promo: Comanda orice tip de capsule Nespresso si primesti gratuit un kit de testare

Incepand de astazi, orice comanda care contine capsule compatibile cu sistemele Nespresso iti aduce automat un kit de testare oferit de L’Or. Kit-ul este o mostra care contine 3 capsule cafea L’Or Lungo Profondo compatibile cu aparatele Nespresso, insotit de un flyer care contine informatii despre proprietatile organoleptice ale tuturor capsulelor produse de L’Or pentru sistemele Nespresso.

Mostra gratuite de L'Or profondo la orice comanda de capsule compatibile Nespresso

Mecanismul campaniei

Pentru a participa la aceasta promotie, trebuie doar sa plasezi o comanda pe Coffeeplace.ro care contine capsule compatibile cu Nespresso, indiferent daca acestea sunt produse de Lavazza, L’Or sau Covim. Sunt luate in considerare nu doar comenzile plasate online, ci si comenzile telefonice, de pe mail sau de pe Whatsapp. Mostrele se ofera in limita stocului disponibil, iar pentru fiecare comanda care contine capsule comatibile Nespresso se ofera un singur kit, indiferent de valoare comenzii sau de numarul de capsule achizitionate.

Proprietatile cafelei L’Or Lungo Profondo

L’Or Lungo Profondo este un sortiment de capsule de aluminiu destinate celor care prefera sa consume o cafea lunga. Este o cafea echilibrata ca gust, aroma si corp. Are o intensitate a aromei ridicata (de nivelul 8 din 10), cu note de condimente si migdale coapte. Ca aspect, se remarca printr-o compacta, de culoare auriu inchis.

Important este ca toate capsulele L’Or compatibile Nespresso sunt confectionate din aluminiu, ceea ce face ca aroma si gustul sa fie pastrate intacte pana in momentul prepararii cafelei. De asemenea, capsulele sunt complet reciclabile si sunt certificate UTZ (ceea ce atesta bunele practici in domeniul productiei de cafea).

Ce este L’Or?

L’Or este un brand ambitios, care isi propune sa aduca fiecarui consumato experienta celor mai bune amestecturi de cafea din lume. Este detinut de Jacobs Douwe Egberts, fiind un brand care ofera produse de calitate superioara celor de la Jacobs. L’Or produce capsule compatibile Nespresso inca din anul 2010, produsele alaturandu-se unei game variate de cafea boabe si cafea macinata.

Daca descoperi ca sortimentul L’Or Lungo Profondo este pe gustul tau, il poti gasi pe Coffeeplace.ro, la pretul de 14.90 lei cutia cu 10 capsule. Sau daca doresti sa testezi si alte sortimente de capsule L’Or compatibile Nespresso poti alege dintre celelalte variante: L’Or Ristretto, L’Or Forza, L’Or Splendende, L’Or Decaffeinato, L’Or Colombia sau L’Or Papua New Guinea. Ultimele doua sortimente mentionate sunt cele mai noi din gama, continand cafea produsa doar in zonele respective, respectand specificitatea cafelei de origine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *